logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه:

یک میلیون و ۵۶۸ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه حدنگاری شده است

یک میلیون و ۵۶۸ هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه حدنگاری شده است
انشالله کولانی با اشاره به اجرای موفق طرح حدنگاری (کاداستر) در استان کرمانشاه گفت: تاکنون یک میلیون و 568 هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان حدنگاری شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسسانی راه دانا؛  انشالله کولانی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: یک میلیون و 16 هزار هکتار عرصه های منابع طبیعی در سطح استان کرمانشاه وجود دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمانشاه با بیان اینکه در سطح استان 528 هزار هکتار جنگل وجود دارد، افزود: طرح حدنگاری(کاداستر) در جنگل ها به پایان رسیده است.

وی با اشاره به اینکه حدنگاری منجر به صدور سند تک برگ و تثبیت مالکیت می شود، خاطرنشان کرد: تاکنون یک میلیون 568 هزار هکتار از عرصه های منابع طبیعی استان کرمانشاه معادل 97 درصد حدنگاری شده است.

این مسئول اجرای حدنگاری را در جهت حفاظت از منابع طبیعی تاثیرگذار عنوان کرد و تصریح کرد: با اجرای این طرح منابع طبیعی تعیین تکلیف شده و امکان دست‌اندازی سودجویان به این سرمایه‌های خدادادی کاهش می یابد.

کولانی با بیان اینکه اداره ثبت اسناد و املاک استان کار صدور اسناد کاداستری را در منابع طبیعی انجام می دهد، گفت: با صدور سند  اختلافات ملکی رفع می شود ،امکان تعرض به اراضی ملی و دولتی نیز به حداقل خواهد رسید و همچنین از مشکلاتی مانند ساخت و ساز غیرمجاز جلوگیری می کند.

وی با بیان اینکه اجرای حدنگاری جزو طرح های ملی و از برنامه های اصلی سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری به شمار می رود، تأکید کرد: اجرای کامل این طرح گامی موثر برای پیشگیری از زمین خواری است.

, شبکه اطلاع رسسانی راه دانا؛  , مرصادنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه