logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

باقرزاده:

گروه‎‌های جهادی پیشرفت نوجوان را به فکر پیشرفت دادن محیط و فضا وادار می‎‌کند

گروه‎‌های جهادی پیشرفت نوجوان را به فکر پیشرفت دادن محیط و فضا وادار می‎‌کند
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گروه جهادی پیشرفت گفت: گروه‎های جهادی سال‎هاست در مدارس و دانشگاه‌‎ها برقرار هستند. گروه‌‎های جهادی مسائل و مشکلات زیرساختی را بررسی می‌‎کنند اما «گروه‎‌های جهادی پیشرفت» علاوه بر محرومیت‎ زدایی، نوجوان را به فکر پیشرفت دادن محیط و فضا وادار می‎‌کند این گروه‌ها فعالیت‎هایی را همراه با پیشرفت درنظر می‌گیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه اختتامیه «نسل قاسم» شبکه امید با اشاره به بازگشایی مدارس که امسال به صورت حضوری برگزار شد، بیان کرد: ۲۵ ماه دانش آموزان مجبور شدند مدرسه نروند و به صورت کوتاه در مدارس حاضر شوند بعد از این امر، امسال شروع سال تحصیلی را در دوم مهرماه با حضور ریاست جمهور و دانش آموزان در مدارس داشتیم لذا از مدیران، معلمان و اولیاء تشکر می‌‎کنم که با همراهی آنان، با کمترین مشکل مدارس بازگشایی شدند.

باقرزاده در ادامه با اشاره به نقش جوانان در جامعه بیان کرد: آنچه اسلام و انقلاب را پیروز کرد، نوجوانان و جوانان بودند. آنچه که ما را در برابر جنگ تحمیلی پیروز کرد و آنچه ما را در سازندگی کمک کننده بود، نوجوانان و جوانان بودند.

وی با بیان اینکه در عرصه کنونی جامعه از این قوه کم بهره برده است، اضافه کرد: جوانان همیشه آماده خدمت رسانی هستند ما باید برای آنان میدان عمل را فراهم کنیم و به آنان انگیزه دهیم. مشارکت دادن بچه‌ها در یک کار یعنی خود بچه‌‎ها آن کار را طراحی کنند و انجام دهند ما نیز باید در کنارشان از آنان حمایت کنیم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به گروه جهادی پیشرفت گفت: گروه‎های جهادی سال‎هاست در مدارس و دانشگاه‌‎ها برقرار هستند. گروه‌‎های جهادی مسائل و مشکلات زیرساختی را بررسی می‌‎کنند اما «گروه‎‌های جهادی پیشرفت» علاوه بر محرومیت‎ زدایی، نوجوان را به فکر پیشرفت دادن محیط و فضا وادار می‎‌کند این گروه‌ها فعالیت‎هایی را همراه با پیشرفت درنظر می‌گیرد.

باقرزاده عنوان کرد: سازمان دانش آموزی سال‎هاست که تاسیس شده و اهداف آن قبل از اهدافی که در سند تحول بنیادین تدوین شده، شکل گرفته است لذا دانش آموزان مشارکت در عرصه‌‎های مختلف، مسئولیت پذیری، کمک و همیاری به دیگران را در این سازمان تمرین می‌‎کنند که اکنون همین وظایف را در گروه‌های جهادی پیشرفت مدنظر خواهند گرفت.

وی ادامه داد: در سند تحول بنیادین تاکید شده است که عرصه و موقعیت آموزش را متنوع کنیم؛ همه آموزش به شرکت در کلاس درس محدود نمی‌‎شود لذا عرصه تربیتی با کمک به دیگران، پیشرفت در عرصه‌های مختلف و تنوع بخشی به موقعیت‎های متنوع آموزشی فراهم می‌‎شود.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: یکی از فعالیت‎های سازمان دانش آموزی به عنوان یک تشکل دانش آموزی این است که گروه‌‏‎های جهادی پیشرفت را تشکیل دهد تا عرصه‌‎هایی را برای حضور بچه‌‎ها در راستای کمک به همنوعان خود فراهم کند.

باقرزاده بیان کرد: در ایجاد این گروه‌های جهادی به صورت میدانی و رسانه‌‎ای ورود خواهیم کرد تا همه عزیزان در تمام نقاط کشور بتوانند کار میدانی انجام دهند و آن را به دیگران عرضه کنند. این دانش آموزان باید بتوانند طراحی‎های خلاقانه برای کمک‎های جهادی داشته باشند و این امر از طریق رسانه، اطلاع رسانی کنند.

گفتنی است؛ در این برنامه از گروه جهادی پیشرفت با حضور معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش، مدیر شبکه امید و برخی از نوجوان جهادگر رونمایی شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه