logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

عدم رسیدگی به بیماران صدای فرماندار هیرمند را هم درآورد؛

گلایه مردم سیستان از کمبود پزشک متخصص

گلایه مردم سیستان از کمبود پزشک متخصص
عدم رسیدگی کافی به بیمار و همراهان در بیمارستان امام علی(ع) زابل و کمبود پزشک متخصص این روزها موضوعی است که بسیاری از شهروندان سیستانی از وجود آن گلایه کرده و خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون عدم رسیدگی کافی به بیماران در بیمارستان امیرالمومنین(ع) زابل مدتی است که زمینه گلایه مندی و نارضایتی شهروندان را به همراه داشته به گونه ای که بارها برخی از شهروندان در تماس با خبرنگار ما خواستار رسیدگی به این وضعیت شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون ,

گلایه بعضی از بیماران، از نحوه برخورد پرسنل این مرکز و خدمات دهی آنان همواره یکی از معضلاتی است که بیمار و همراه، با آن دست و پنجه نرم می کنند و این در حالی است که مسئولین باید توجه ویژه ای به بخش خدمات،بهداشت و درمان مردم داشته باشند تا بیمار و همراه وی، جز درد بیماری مشکل دیگری را متحمل نشوند.

چشم انتظاری در دیگر بخش های مختلف بیمارستان مشکل دیگری است که رسیدگی به آن همت جدی مسئولین امر را می طلبد به گونه ای که اگر بیمار یا همراهش از ازین روند گلایه کنند با این سخن مواجه می شوند که با کمبود پزشک متخصص روبرو هستیم و مردم و بیمارانی که به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کنند اما با مطب خالی مواجه می‌شوند که یا باید ساعت‌ها منتظر بمانند تا یک پزشک حضور پیدا کند و یا اصلاً پزشکی حضور ندارد و بیماران برای مداوا به درمانگاه خیریه سطح شهر و یا مرکز استان مراجعه کنند.

کمبود پزشک و عدم رسیدگی به بیمار تا حدی است که صدای گلایه فرماندار هیرمند را هم درآورده است، میثم برازنده فرماندار شهرستان هیرمند در گفتگو با خبرنگار ما گفت: که جهت مداوای مادرشان به پزشک متخصص گوش حلق بینی به عنوان شهروند به بیمارستان مراجعه کرده اما بعد از ساعتها معطلی و عدم حضورپزشک متخصص وعدم رسیدگی به بیمار مواجه میشود و از این وضعیت اظهار نارضایتی و گلایه دارد که چرا پزشک متخصص در بیمارستان حضور ندارد و به بیماران توجه نمی شود و به رغم پیگیری پزشک فوق و با وجود اینکه در شهرستان بود اما در بیمارستان برای درمان وی حاضر نشدند.

بیمارستان امام علی تنها یک پزشک گوش و حلق و بینی دارد که فقط 15 روز در شهرستان زابل حضور دارد و ۱۵ روز دیگر خارج از استان است،حال تکلیف مردم سیستان در ۱۵ روز باقیمانده‌ که پزشک متخصص حضور ندارد واقعا چیست؟ چرا وزارت بهداشت و کمیسیون بهداشت و درمان برای تامین پزشک متخصص به درخواست مردم سیستان جهت حضور پزشکان متخصص توجه نمی کند، و صدای مظلوم مردم سیستان را مسئولین نمی شنوند.

گفتنی است علیرغم تماس های مکرر خبرنگار ما جهت پیگیری این مطالبه مردمی با مسئولین بیمارستان موفق به برقراری ارتباط نشده است، لذا پایگاه خبری اوشیدا آماده انتشار پاسخ مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زابل در این خصوص است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه