logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. پیام رهبر انقلاب در پی افتخار آفرینی تیم امید کشتی آزاد
  2. عاشقانه‌ای در بند سیاست؛ بازی با تاریخ در قاب مشروطه
  3. جنجال فوتبالیست سابق علیه صداوسیما؛ تلهٔ عوام‌زدگی یا آینهٔ خشم عمومی؟
  4. اعتراضات فرانسه چه ارتباطی با حمله آمریکا به ایران دارد؟/ جنگی که تاثیرش جهانی شد!
  5. ناوهای آمریکایی جرئت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند/ دشمن اشتباه محاسباتی کند معادلات را پشیمان کننده تغییر خواهیم داد
  6. تهدیدهای ترامپ علیه ایران؛ اهرم فشار برای بازگشایی تنگه هرمز
  7. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  8. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  9. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  10. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  11. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  12. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  13. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  14. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  15. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  16. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  17. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  18. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  19. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  20. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟

یادداشت؛

جهاد امروز؛ نبرد در فضای مجازی

جهاد امروز؛ نبرد در فضای مجازی
در حال حاضر شاهد آن هستیم که دشمنان انقلاب با تمام توان در فضای مجازی به دنبال ناامید کردن مردم ایران نسبت به آینده و همچنین ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی هستند و از هر ابزاری در راستای اهداف خود استفاده می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به‌ نقل از جهانبین‌نیوز ؛ یاسربیاتی کارشناس فضای مجازی در یادداشتی نوشت: در حال حاضر شاهد آن هستیم که دشمنان انقلاب  با تمام توان در فضای مجازی به دنبال ناامید کردن مردم ایران نسبت به آینده و همچنین ایجاد بدبینی نسبت به نظام جمهوری اسلامی هستند و از هر ابزاری در راستای اهداف خود استفاده می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین‌نیوز ؛,


نمونه ای از این ابزار سناریوی کشته سازی دختر ایرانی توسط نیروهای امنیتی هستند تا با برانگیختن حس زنانه در بین دختران و زنان ایرانی بتوانند کف خیابان را از صحنه اعتراضات و اغتشاشات پرکنند.

از سویی دیگر بهانه حجاب و آزادی بی قید و شرط در بین زنان با کشف حجاب بعضی از سلبریتی ها و حمایت آنان در صفحات شخصی به دنبال قبح شکنی و هنجار شکنی پوشش زنانه هستند تا نسل جوان ما را به انحطاط جنسی و مذهبی برسانند.

باید بدانیم که در کنار موارد بالا استفاده از قومیت گرایی و مذهب گرایی در جهت تهییج اقوام و مذاهب ایران بمنظور خیال خام خودشان،  تجزیه طلبی و کاهش قدرت ایران هستند.

اگر در یک نظام نیروهای امنیتی را تضعیف کنیم به ناچار مردم آن مملکت می بایست همنشین دزدان و قاتلان و بدکاران و ... باشند لذا سناریوی بعدی تضعیف نیروهای امنیتی و بی اعتمادی به این عزیزان پرتلاش ،زحمت کش و بی توقع هستند.

در جایی که قطار انقلاب در دوره جدید ریاست جمهوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است و توانسته توفیقات بسیاری در جهت بهبود اقتصاد کشور و ایجاد روابط تجاری با کشورهای همجوار و همچنین پیوستن به پیمان های مهم منطقه ای و فرا منطقه ای و همچنین کسب  برگ برنده و دست برتر در مذاکرات ،دشمن با جنگ روانی و ایجاد جنگ رسانه ای به دنبال کمرنگ کردن این توفیقات و عدم توجه جامعه بین الملل به قدرت ایران هستند.

انقلاب ربات ها در فضای مجازی و ترند سازی کلید واژه های احساس برانگیز بعضی از چهره های ورزشی و سینمایی به دنبال معرفی یک خط رسانه ای ضد انقلاب و ایجاد دو قطبی مردم و نظام هستند.

استفاده از پیام رسان های خارجی و تلاش و هزینه بسیبار در جهت دسترسی کاربران به این پیام رسانه ها از طریق گسترش فیلتر شکن ها نشان دهنده این است که این فضای مجازی را میدانی برای مبارزه قرار داده و نمی‌خواهند این میدان را خالی کنند و یا شکست بخورند.

استفاده از شعار هایی همچون زن زندگی آزادی نشان دهنده این است که گروهک منحوس کمله به پشتیبانی اسرائیل داعیه دار حمایت از زنان ایرانی هست در حالی که همین گروهک بسیاری از زنان ایران را از خانواده جدا کرده و در جهت مقاصد بد خود استفاده نموده است و کشتن بسیاری از هموطنان خودمان در شهرهای کردستان  فراموش نمی شود.

استفاده نسل جوان از بازی های رایانه ای که بالاترین سطح تاثیر گزاری در بین رسانه ها را دارد و القا مفاهیم از این بازی ها و تاثیر آن بر  نسل جوان،  نتیجه ای جز ترویج خشونت در جامعه  را نداشته و این مسئله موجب می شود رسانه های معاند نیز سو استفاده کرده و از این اغتشاشات به نفع خود استفاده کنند.

تمام نکات بالا نشان دهنده جنگ تمام عیار در فضای مجازی است و جهاد امروز جهاد در فضای مجازی است.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه