مسلمان: هنوز رضایت‌نامه‌ام را از ذوب‌آهن نگرفته‌ام و حضورم در استقلال قطعی نیست

مسلمان: هنوز رضایت‌نامه‌ام را از ذوب‌آهن نگرفته‌ام و حضورم در استقلال قطعی نیست
هافبک تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت که با توجه به اینکه هنوز رضایت‌نامه‌اش را از این باشگاه نگرفته‌ حضورش در استقلال قطعی نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانامحسن مسلمان  در پاسخ به این سؤال که آیا حضورت در استقلال قطعی است گفت: من با این تیم قرارداد امضا کردم، ولی هنوز نتوانسته‌ام رضایت‌نامه‌ام را از باشگاه ذوب‌آهن بگیرم. فعلا تعطیل هستیم و باید تا چند روز آینده به اصفهان بروم تا ببینم شرایط چطور خواهد شد. فعلا حضورم در استقلال قطعی نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

بعد از خبرهایی که در مورد حضور مسلمان در استقلال منتشر شد، پیام صادقیان همبازی سابق مسلمان چند بار علیه او موضع گرفت و حتی گفت که دیگر نمی‌خواهد اسم او را به زبان بیاورد. مسلمان در واکنش به حرف‌های صادقیان تأکید کرد: دلیلی ندارد که بخواهم جواب حرف‌های او را بدهم. من هیچ حرفی ندارم که بزنم.

,

وی در مورد اینکه در گذشته ارتباطی صمیمی با صادقیان داشت، خاطرنشان کرد: قبلا ارتباط خوبی داشتیم، ولی حالا نداریم و این عجیب نیست. گفتم که نمی‌خواهم جوابی بدهم.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه