رییس اداره امور عشایری سبزوار:

۱۱۰۰ راس دام عشایری سبزوار خرید حمایتی شد

۱۱۰۰ راس دام عشایری سبزوار خرید حمایتی شد
کیانی‌مهر گفت : در اجرای طرح خرید حمایتی دام عشایر از ابتدای امسال ۱۱۰۰ راس دام  در مناطق عشایری سبزوار خرید حمایتی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید کیانی‌مهر رییس اداره امور عشایری سبزوار در گفت و گو با صبح توس؛ با بیان اینکه بیش از 1100 راس دام از عشایر منطقه به صورت حمایتی و قیمت مصوب خریداری شده است اظهارداشت: خرید حمایتی دام از عشایر خراسان رضوی با توجه به پدیده خشکسالی و کمبود و گرانی علوفه، با هدف کمک به دامداران  انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح توس,

وی با بیان اینکه یکی از اقدامات موثر برای بقای دامداری در حوزه عشایری خرید دام های مازاد است تصریح کرد: در اجرای این طرح دام‌ مازاد عشایر توسط شرکت پشتیبانی امور دام با نرخ میانگین مصوب  خریداری می شود.

,

رییس اداره امور عشایری سبزوار همچنین به حمایت های دیگر این اداره از عشایر شهرستان اشاره کرد وگفت : همچنین از ابتدای امسال 157 تن سهمیه آرد عشایرو بیش از هزارتن علوفه و نهاده‌ دامی بین عشایر منطقه سبزوار توزیع شده است.

,

کیانی‌مهر در ادامه با بیان اینکه خشکسالی های اخیر و کمی مراتع یکی از مشکلات جدی است که عشایر با آن مواجه هستند که بر اقتصاد آنها تاثیر گذاشته است افزود: در راستای حمایت و تقویت از قشر عشایر شهرستان با هدف پایداری درآمد در این بخش  تسهیلات دامدار کارت و خرید حمایتی دام عشایر توسط شرکت پشتیبانی امور دام  برخی از  اقدمات حمایتی است که توسط دولت صورت می گیرد.

,

 عشایر سبزوار از هشت طایفه تشکیل شده‌اند و ۷۰ هزار راس دام سبک شامل گوسفند و بز و حدود سه هزار و ۶۰۰ نفر شتر در اختیار دارند.

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه