نماینده ساری و میاندورود:

انفعال در وزارت جهاد کشاورزی به تولیدکنندگان ضربه می‌زند

انفعال در وزارت جهاد کشاورزی به تولیدکنندگان ضربه می‌زند
بابایی‌کارنامی گفت: انفعال در وزارتخانه جهادکشاورزی به جایگاه کشور در بخش‌های بین‌المللی در حوزه کشاورزی قطعا لطمه وارد خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی بابایی‌کارنامی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با اشاره به موقعیت‌های بسیار ارزشمند ایران اسلامی در بخش‌های مختلف کشاورزی و با داشتن ظرفیت‌های بالقوه در برخی استان‌های کشور به‌ویژه در مازندران، اظهار کرد: ترسیم آینده حوزه کشاورزی با توجه به انفعال این وزارتخانه در بخش‌های مختلف کشاورزی زیبنده ایران اسلامی نیست و در این بخش با مشکلات عدیده‌ای روبرو هستیم.

وی با اشاره به وعده‌های مختلف دولت سیزدهم به کشاورزان و باغداران گفت: عملکرد وزارت کشاورزی در طول مدت استقرار دولت سیزدهم و قبول مسؤولیت وزیر تا الان قابل قبول نیست و هنوز در بسیاری از مسائل در بخش کشاورزی با مشکلات مواجه هستیم که باید مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس در ادامه با اشاره به فرا رسیدن فصل پاییز و برداشت محصولات باغی و گلخانه‌ای، تاکید کرد: دیدار رهبری معظم انقلاب (مدظله العالی) با نخبگان و بیانات ارزشمند معظم له نشان از اهمیت حوزه نخبگانی کشور دارد و باید دید سهم وزارت جهاد کشاورزی از این بخش و استفاده از ظرفیت نخبگان این حوزه چقدر است.

بابایی‌کارنامی، تنها راه برون‌رفت از مشکلات در این وزارتخانه را همت مضاعف و کار مضاعف دانست و خاطرنشان کرد: وزیر و عوامل تصمیم گیرنده و اثرگذار این وزارتخانه باید با تلاش و مجاهدت نسبت به کاهش و رفع مشکلات تلاش کنند و انفعال در این وزارتخانه بسیار مهم به جایگاه ایران اسلامی در بخش‌های بین‌المللی در حوزه کشاورزی قطعا لطمه وارد خواهد کرد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه