logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

فرمانده انتظامی شهرستان گناوه:

کشف ۱۴ فقره سرقت در گناوه

کشف ۱۴ فقره سرقت در گناوه
سرهنگ احمدی گفت: متهمان با هماهنگی مقام قضائی در دو عملیات پلیسی غافلگیرانه دستگیر شدند و پس از تحقیقات فنی به ۱۴ فقره انواع سرقت اعتراف کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس سرهنگ حسین احمدی فرمانده انتظامی شهرستان گناوه در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در جهت پیشگیری از سرقت و ارتقا امنیت اجتماعی و رضایتمندی عمومی در سطح شهرستان گناوه، دستگیری سارقان به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس این فرماندهی قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سپاس,

سرهنگ احمدی  ادامه داد: مأموران پلیس آگاهی این فرماندهی با تحقیقات میدانی گسترده، موفق به شناسایی ۲ سارق شدند.

,

 فرمانده انتظامی شهرستان گناوه تصریح کرد: متهمان با هماهنگی مقام قضائی در دو عملیات پلیسی غافلگیرانه دستگیر شدند و پس از تحقیقات فنی به ۱۴ فقره انواع سرقت شامل پنج فقره سرقت در معابر، سه فقره سرقت منزل، چهار فقره سرقت اماکن خصوصی، یک فقره سرقت موتورسیکلت و یک فقره سرقت اماکن دولتی در سطح شهرستان اعتراف کردند.

,

وی بیان داشت: متهمان پس از تکمیل تحقیقات در اختیار مراجع قضائی قرار گرفتند و با قرار مناسب روانه زندان شدند.

,

سرهنگ احمدی گفت: از شهروندان درخواست می‌شود برای پیشگیری از سرقت توصیه‌های ایمنی را رعایت کرده و هر گونه مورد مشکوک را از طریق شماره ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه