logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

استاندار مازندران اعلام کرد؛

مازندران؛ بازار هدف سه کشور روسیه، چین و هند

مازندران؛ بازار هدف سه کشور روسیه، چین و هند
سیدمحمود حسینی‌پور گفت: در طول یکسال کارهای بزرگی رخ داده است و امروز اقتصاد مازندران بازار سه کشور روسیه، چین و هند را هدف قرار داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، سیدمحمود حسینی‌پور صبح امروز در جلسه شورای اداری مازندران با بیان این که امروز مردم نسبت به هجمه بعضی فریب‌خوردگان نگران و ناراحت هستند، افزود: اگرچه مردم همواره با ایستادگی دشمنان را شرمنده و خجالت‌زده کردند این بار نیز این فریب خوردگان شرمنده می شوند؛ اگرچه دشمنان هرگز آرام نمی نشینند ولی این که در مصاف با حربه های دشمنان چه کار کنیم، بسیار مهم است.

استاندار مازندران بر ضرورت آگاه سازی نسل جدید در خصوص دستاوردهای کشور در بخش های مختلف تاکید کرد و گفت: اگرچه دشمن در عرصه اقتصادی تحریم های پیچیده ای را طراحی و بخ اجار می گذارد، ولی بیشترین توسعه در حوزه اقتصادی در دل تحریم‌ها حاصل شد.

حسینی پور بیان کرد: امروز دشمن مشاهده کرده که ایران الگوی مدیریت تحریم را به کشور های دیگر دیکته کرده است.

وی ادامه داد: سرویس های اطلاعاتی با قدرت همه شگردها و روش ها را علیه ایران به کار گرفته اند اما کاری را از پیش نبرده و توطئه های آنان خنثی شد؛ دلیلش این است که دشمنان نمی دانند پشتوانه معنوی ایران، اعتقاد به امام زمان(عج) و خون سرخ شهدا  است، موضوعی که در معادلات دشمنان نیست و با انجام عملیات و هزینه سنگین نتیجه نمی گیرند.

نماینده عالی دولت در استان مازندران با بیان اینکه دشمنان امنیت کشور را در آشوب و اغتشاش  هدف گرفتند اما موفق نشدند، گفت: تمامی سرویس های اطلاعاتی را بکارگیری کردند اما خنثی شدند. امروز علاوه بر این که امنیت مردم و کشور را صیانت می کنیم، باید بدانیم که اغتشاش و آشوب اخیر نیز پیچیده ترین روش ها بوده است که خنثی شد.

استاندار مازندران بیان کرد: سرویس اطلاعاتی دشمن با تمام  قدرت علیه نظام ورود پیدا کرده است اما با درایت محکم و بی نظیر رهبر معظم انقلاب هژمونی ضد انقلاب و دشمنان برهم خورده است. رژیم  صهیونیستی و آمریکا نیز در تریبون رسمی علیه نظام جمهوری اسلامی جبهه گرفتند. این که شعارها علیه امام راحل و رهبر انقلاب را به عنوان یک حربه استفاده می کنند، نشانه راه درست رهبری انقلاب است چراکه هر موقع  ایران از سوی آنان تشویق شد با بحران مواجه شد. یقین کنید هیچ کس به اندازه رهبر انقلاب تحلیل شناسی از حربه دشمنان ندارد.

حسینی پور افزود: ایران با استراتژی ایستادگی که رهبر معظم انقلاب برآن تاکید دارند تمام حربه های دشمنان را خنثی و پدر استکبار را در آورد. قرار دادن دانش آموزان به عنوان جوانان و نوجوانان مقابل نظام خبیثانه ترین کار دشمنان است.

وی ادامه داد: دشمنان در سال های کرونا از فضای مجازی بیشترین بهره برداری را در رسیدن به اهداف خود داشتند، به طوری که در اغتشتاش اخیر حتی در فضای بازی مجازی بچه ها را تحریک کردند. بدانید اگر تا کنون صبر و تحمل کردیم فقط به خاطر جدا شدن صف مردم از فریب خوردگان بوده است.

نماینده عالی دولت در استان مازندران تاکید کرد: مدیران و مسوولان بدانید ما غفلت داشتیم و امروز هر مسوولی در حوزه ماموریتش باید درست کار کند؛ امروز جنگ همه جانبه علیه ایران است پس همه وظیفه داریم برای حفظ نظام و خدمت رسانی به مردم سنگ تمام بگذاریم.

استاندار مازندران بیان کرد: رهبری انقلاب مثل شیر مقابل دشمنان ایستاده است. همه بدانیم و دشمن نیز بداند تا زمانی که رهبر انقلاب بالای سر مملکت است غلطی نمی تواند انجام بدهد.

حسینی پور یادآور شد: شدیدترین حملات را علیه نظام کردند، همه مسوولان در این شرایط تحریم دشمن، وظیفه مهمی برای خدمت مردم داریم هر مدیری در حوزه مدیریتی باید به خدمات مطلوب به مردم ابتکار عمل نشان دهد. عمده جوانان به خصوص دانشجویان ما دلداده انقلاب، رهبری و اسلام هستند.

وی گفت: در طول یکسال کارهای بزرگی رخ داده است و این را شما انجام دادید.امروز اقتصاد مازندران بازار سه کشور روسیه ،چین و هند را هدف قرار داده است.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه