logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

سخنگوی دولت: حضور در دانشگاه‌ها را ادامه می‌دهم

سخنگوی دولت: حضور در دانشگاه‌ها را ادامه می‌دهم
سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا رفتن به دانشگاه‌ها و گفت‌وگو با دانشجویان را ادامه می‌دهد یا خیر، گفت: حتما این حضور ادامه خواهد داشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت در گفت‌وگویی تلویزیونی با برنامه تهران 20 که از شبکه پنجم سیما پخش شد، اظهار کرد: امروز جمع دیگری از دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیر از من برای حضور در دانشگاه دعوت کردند و توفیق حضور در این دانشگاه را داشتم.

وی افزود: آن‌جا جلسه خوبی برگزار شد. اما، برخی از دانشجویان که سلیقه آن‌ها گفت‌وگو نبود وارد سالن شده و از اواسط برنامه شروع به شعاردادن کردند.

سخنگوی دولت گفت: صداها مزاحم گفت‌و شنود بود و ما هم مقداری از سخنان آن‌ها را شنیدیم و مقداری هم خواستیم که نمایندگان ‌آن‌ها پشت تریبون آمدند. دو یا سه نفر از نمایندگان آن‌ها سخنانشان را پشت تریبون مطرح کرده و با یکدیگر گفت‌وشنود کردیم.

وی ادامه داد: مشاهده کردم که گفت‌وگو مطابق با سلیقه آن‌ها نبود و سلیقه متفاوتی داشتند. البته این سلیقه را در شان دانشگاه نمی دانستم. اما، در حد توان به این سلیقه متفاوت احترام گذاشته و از آن‌ها برای گفت‌وگو با بیش از آن دو نماینده دعوت کردیم و در حد توان گفت‌وگو شد.

بهادری جهرمی با بیان اینکه تحرک، پویایی و حرارت همچنان در دانشگاه زنده است و سلیقه‌ها و نگاه‌های متفاوت گویای زنده‌بودن دانشگاه است، تصریح کرد: امروز هم کلاس‌های ما در دانشگاه‌ها فعال است و هم فعالیت های دانشجویی ما جدی است. البته برخی سلیقه‌های ما با یکدیگر متفاوت است و یا برخی حرکات را در شان دانشگاه نمی‌دانیم.

وی افزود: نیمه پر لیوان زنده بودن، پویابودن و زیبابودن تعاملات و گفت‌وگوهای دانشجویی است که باید این مسیر را با قوت، جدیت و سرعت مضاعف پیش برویم تا باب گفت‌وگو، مذاکره، تبادل نظر و مباحثه بیش از گذشته باز باشد.

سخنگوی دولت در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا رفتن به دانشگاه‌ها و گفت‌وگو با دانشجویان را ادامه می‌دهد یا خیر، تصریح کرد: حتما این حضور ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد: فردی که فضای دانشگاهی را بشناسد و با آن آشنا باشد، می داند که این فضا همواره پرشور بوده است. البته برخی اقدامات هنجارهای فرهنگی جامعه ما یا محیط های علمی ما چنین اقداماتی را شاهد نبود. این ها به نظر من چون ضد فرهنگ اصیل کشور ما است، چنان ماندگار نخواهد بود. یعنی یک دوره ای شاید به خاطر کمبود گفت‌وگوها بعلت کرونا، ناراحتی‌های اخیر و یا فضاسازی رسانه‌ای برای ترویج ضد ارزش‌ها در رسانه های معاند طبیعتاً تاثیر موقتی گذاشته و زودگذر خواهد بود.

بهادری جهرمی با بیان اینکه گفتمان تبادل نظر و اظهارنظرهای آزاد دوطرفه حتماً گفتمان پیروز در دانشگاه است، تاکید کرد: اساساً ذات دانشگاه این گفتمان را می‌پسندد و هاضمه‌اش این گفتمان را می پذیرد نه گفتمانی که در خور شان دانشگاه نیست.

سخنگوی دولت در پاسخ به این سوال که آیا در این جلسه سخنی مطرح شد که قابل طرح در رسانه‌های رسمی کشور نباشد، بیان کرد: هنگامی که در یک جلسه دانشجویی حاضر می شویم، مطلع هستیم که بسیاری از رسانه های داخلی و خارجی تصاویر این جلسات را به صورت زنده پخش می کنند. بسیاری از خبرگزاری های داخلی و خارجی تصاویر این جلسه را هم به صورت زنده پخش کردند.

وی افزود: فکر می کردیم اگر سوال یا نکته‌ای مطرح می‌شود که قابلیت پاسخگویی ندارد و یا گفتمان خود را این‌گونه نمی دیدیم که از عملکرد دولت و گفتمان جمهوری اسلامی در حد توان دفاع کنیم البته نه اینکه بگوییم خطایی نیست. چرا که هر کشور، ملت، انسانی و یا هر موجود مختاری در زندگی خود خطا دارد، این دولت هم قطعاً خطا دارد و کشورمان نیز مشکلات بسیاری دارد. اما، اینکه نشود درباره آن صحبت کرد اینگونه نیست و هیچ گاه چنین احساسی نداشتیم.

بهادری جهرمی بیان کرد: برخی از شعارها ضد ارزش  و ضد فرهنگ هستند و ما نمی پسندیم که این شعارها از زبان هیچ انسانی بشنویم به ویژه اینکه آن انسان دانشجو باشد. البته علاقه ای هم ندارم که پخش شود. چرا که طبیعتاً هر فردی که سخن ناشایستی به زبان بیاورد خود آن فرد زیر سوال می رود.

وی با بیان اینکه امروز نگران این عزیزان بودم، ادامه داد: امروز افرادی که شعارهای ضد ارزش و ضد فرهنگ را سر می دادند، هنگامی که تصویربرداران می خواستند تصویر این افراد را پخش کنند همان افراد می گفتند که از ما تصویر نگیرید و به نوعی از کلام و حرکاتی که داشتند، خجالت می کشیدند. همان جا اعلام کردم که این نیمه پر لیوان است و نشان می دهد که دانشجو از ناشایست بودن این حرکات آگاه است و به همین دلیل خجالت می کشد.

سخنگوی دولت در پایان گفت: امیدوارم مسیر گفت‌وگو، تبادل نظر، اظهار نظر متقابل و طرح بحث و سوال و پاسخ به آن سوالات باقی بماند که این مسیر، مسیری ماندگار است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه