اخبار داغ

داوری زیر بار برگزاری مجمع نرود؛

ریحانی: تحرکات علیه داوری ناشی از دل‌سوزی نیست/ باید به انتخاب مجمع و خانواده بسکتبال احترام گذاشت

ریحانی: تحرکات علیه داوری ناشی از دل‌سوزی نیست/ باید به انتخاب مجمع و خانواده بسکتبال احترام گذاشت
عضو مجمع فدراسیون بسکتبال گفت: اتفاقاتی پیش آمده که مدافعان جواد داوری اکنون به منتقدانش تبدیل شده‌اند!
[
پرویز ریحانی، رئیس هیأت بسکتبال استان همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانا پیرامون تحرکات عجیب رخ داده در مجمع فدراسیون اظهار داشت: جواد داوری ۷ ماه است که رئیس فدراسیون شده و با توجه به برنامه‌هایی که کنفدراسیون آسیا و مسابقات داخلی داشته‌اند، فدراسیون را به شکل روتین به خوبی پیش برده. شاید برخی انتقادات در بحث نتایج تیم‌های ملی هست که آن را هم باید اهالی فن با کار کارشناسی و بررسی دقیق نظر بدهند، نه هر کسی که از راه رسید. بالاخره ایراداتی هم هست و همه ایراد دارند اما این‌ها باید درست بررسی شوند.
,
 
,
وی در ادامه بیان داشت: نمی‌دانم چطور است که برخی‌ها فرق بین مجمع عمومی عادی و فوق‌العاده را نمی‌دانند و شروع به تحرکات علیه فدراسیون کرده‌اند. برگزاری مجمع فوق‌العاده شرایطی دارد؛ باید حداقل ۳۷ نفر از اعضای مجمع نامه درخواست برگزاری را به رئیس مجمع بدهند و او چنین اتفاقی را در دستورکار قرار بدهد. این نیست که هر بازیکن یا هر داوری بخواهد امضا کند و این امضا اثر داشته باشد، امضاها باید برای اعضای رسمی مجمع باشد.
,
 
,
ریحانی درباره علت این جبهه‌گیری علیه جواد داوری گفت: در هر حرکتی ۲ وجه را می‌توانیم درنظر بگیریم؛ یا بر اثر دل‌سوزی برای بسکتبال استان و کشور بوده و یا بر اثر منافع شخصی و سهم‌خواهی‌های فردی. به‌نظر من این تحرکات برآمده از نگرانی برای بسکتبال کشورمان نیست. کسانی که الان حرف می‌زنند و مدعی هستند، در جهت منافع شخصی‌شان قدم بر می‌دارند وگرنه انتقاد باید عادلانه، سازنده و منطقی باشد که آن هم اصول و قواعدی دارد و به این بی‌رسمی‌ها نیست.
,
 
,
او در مورد افرادی که در رأس تحرکات هستند، عنوان داشت: یک‌سری کارشناسان منصف هستند که نقدشان حق است اما برخی‌ها مغرضانه کار می‌کنند که درست نیست. رئیس هیأت اگر مشکلی در استانش دارد، باید آن را خودش حل کند اما اگر بحث فرااستانی شده، باید با رئیس مشورت کنند و کمک بخواهند. آیا اصلاً شده که برای هیأت‌ها چیزی مطرح شود؟ خب مشخص است که این تحرکات بر اساس منافع ملی و بسکتبالی نیست.
,
 
,
رئیس هیأت بسکتبال استان همدان تأکید داشت: برای انتخاب یک رئیس فدراسیون، این که او عضو خانواده آن ورزش بوده باشد خیلی اهمیت دارد. رئیس فدراسیون باید از بدنه بسکتبال باشد که الان هست. چطور بعد از ۶، ۷ ماه زیر حرف بزنیم؟ نتیجه انتخابات را مگر می‌شود یک شبه زیرسؤال برد؟ شاید من هم نسبت به داوری انتقاداتی داشته باشم اما او منتخب مجمع است، باید به رأی همه خانواده بسکتبال احترام گذاشت. مسائلی پیش آمده که مدافعان داوری اکنون به منتقدانش تبدیل شده‌اند!
,
 
,
وی در این رابطه اذعان داشت: جواد داوری هم جوان است، هم بازیکن تیم ملی بوده و هم سابقه ریاست هیأت را داشته. هم‌چنین باید بگویم لااقل او از نظر ناموسی هم بچه پاکی هست و نیاز مالی هم به این بسکتبال ندارد. همه اشکال داریم و معصوم که نیستیم اما باید ببینید چه شده که برخی افراد که از فدراسیون برکنار شده‌اند، اکنون علیه داوری هستند. فدراسیون مگر بیش‌تر از ۲۰ نیرو می‌خواهد؟ برای همه که در فدراسیون جایی نیست.
,
 
,
او در پایان خاطرنشان ساخت: آفت این اتفاق یعنی دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود و این برگزاری مجمع فوق‌العاده و برکناری رئیس در کلیت ورزش کشور تبدیل به یک روال می‌شود، آن وقت کسی جرأت ریاست ندارد. من با برگزاری مجمع فوق‌العاده موافق نیستم و معتقدم داوری نباید زیر بار تشکیل آن برود. نباید چشم‌های‌مان را ببندیم و هر حرفی دل‌مان خواست، بزنیم.
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه