منتقدان مذاکرات هسته ای سال ها پیش به دوران رسیده اند

منتقدان مذاکرات هسته ای سال ها پیش به دوران رسیده اند
یک تحلیلگر سیاسی با اشاره به سخنان تند رئیس جمهور درباره منتقدان، گفت: رئیس جمهور این منتقدان را افرادی تازه به دوران رسیده خطاب کرد درحالی که اغلب این افراد، نه تنها در حوزه بین الملل تحصیل دانشگاهی دارند، بلکه به صورت تجربی نیز فعالیت داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از دیارآفتاب مجتبی صدیقی، مسئول بسیج دانشجویی استان مرکزی، در خصوص تمدید مذاکرات اظهار کرد: منتقدان به نوع تعامل، که مدلی مرعوبانه است ایراد جدی وارد کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیارآفتاب,

وی با اشاره به سخنان تند رئیس جمهور درباره منتقدان، گفت: رئیس جمهور این منتقدان را افرادی تازه به دوران رسیده خطاب کرد درحالی که اغلب این افراد، استاد دانشگاه و دارای فن علوم سیاسی هستند. کسانی که نه تنها در حوزه بین الملل تحصیل دانشگاهی دارند، بلکه به صورت تجربی نیز فعالیت داشتند.
صدیقی بی سواد و تازه به دوران رسیده خطاب کردن منتقدان از سوی روحانی را کاری بسیار ناشایست دانست و گفت: اگر هدف رئیس جمهور از این سخنان، خانه نشین محدود کردن منتقدان است، باید بداند که بسیاری از افراد تحصیل کرده در جوامع دانشگاهی نسبت به روند دولت در بحث مذاکرات نقدهای جدی دارند اما اکنون اگر شاهد سکوت خیلی از افراد هستیم به دلیل تاییدی است که مقام معظم رهبری بر کلیات مذاکرات داشتند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان ادامه داد: قطعا مقام معظم رهبری در جزئیات ورود پیدا نمی کنند لذا جریان منتقدان تلاش دارند به احترام فرمایشات ایشان سکوت کند و با وارد نشدن به جزئیات موضوع، جلوی درگیری با دولت و شکل گیری تنش ها در فضای موجود را بگیرد اما واقعیت امر این است که نقدها به این مسئله بسیار جدی است.
وی با اشاره به سخنان خطیب نماز جمعه تهران مبنی بر بی معنی بودن مذاکرات برد-برد، افزود: این مذاکرات تنها دو نتیجه دارد که در این نتایج یا طرف غربی، یا ایران برنده خواهد شد و در هر صورت نگاه برد – برد اتفاق نمی افتد چراکه تا زمانی که این زیاده خواهی ها وجود دارد، نتیجه ای که دو طرف در آن برده باشند، اتفاق نمی افتد.
این تحلیل گر سیاسی تصریح کرد: برد آمریکا نابودی جمهوری اسلامی ایران است درحالی که پیروزی ما در عقب نشینی غرب اتفاق می افتد و از نظر ادبیات سیاسی عبارت برد- برد معنا ندارد.
وی با تأکید بر اینکه مشکل غرب با ایران در مسائل هسته ای خلاصه نمی شود، ادامه داد: ماهیت انقلاب اسلامی به عنوان هویت متعارض با استیلاطلبی غرب، مسئله اصلی است و تا ایران این هویت را دارد، همچنان به عنوان دشمن برای غرب تلقی می شود.
صدیقی ادامه داد: ما در بحث فلسطین، رژیم صهیونیستی، منطقه و محور مقاومت و حقوق بشر دروغین غربی به عنوان یک محور متعارف و مخالف با استکبار جهانی در دنیا معرفی شده ایم.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه های استان خاطرنشان کرد: تا زمانی که جمهوری اسلامی مبتنی بر انقلاب اسلامی وجود دارد، غرب و در رأس آن، آمریکا استیلا طلبی و خوی استکباری خود را تغییر نخواهد داد، اینکه عمر مذاکرات هسته ای ۱۰ سال است اما تحریم ها ۳۵ ساله طراحی شده است، شاهدی بر این مدعاست.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه