ثبت نام ششمین المپیاد دانش آموزی نانو در کردستان آغاز شد
محمدی معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستان گفت: ثبت نام در ششمین المپیاد دانش آموزی نانو از تاریخ 5 آبان آغاز و تا 15 بهمن ماه 93 ادامه خواهد داشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کردستان بیست ، طالب محمدی، معاون آموزش متوسطه اداره کل با بیان اینکه تقویت حلقه های کیفیت بخشی به عنوان یکی از مهم ترین شاخص های عملکردی اولویت دار حوزه ی معاونت آموزش متوسطه در زمینه ی فعالیت های دانش آموزی می باشد به موفقیت های چشمگیر دانش آموزان در این زمینه و در بخش المپیاد ها و جشنواره های علمی و پژوهشی اشاره نمود و کسب رتبه ی دوازدهم استان در پنجمین المپیاد نانو در بین 32 استان کشور و کسب رتبه ی چهارم در این المپیاد توسط پارسا حاتمی دانش آموز دبیرستان شهید بهشتی ناحیه 2 سنندج، را از جمله این موفقیت ها برشمرد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کردستان بیست,,
وی با اشاره به اینکه ثبت نام ششمین المپیاد دانش آموزی نانو از تاریخ 5 آبان 93 آغاز و تا 15 بهمن ماه 93 ادامه دارد ، کمک به پایدارسازی جریان تربیت نیروی انسانی در زمینه فناوری نانو، شناسایی استعدادهای برتر دانشآموزی و سوقدهی آنها به حوزه فناوریهای نوین و کمک به پیشتازی جمهوری اسلامی ایران در آموزش پایه فناوری نانو را از اهداف این المپیاد عنوان نمود .
,,
محمدی با بیان اینکه ثبت نام دانش آموزان در شهرستان هایی که دارای پژوهش سرا می باشند به صورت گروهی و توسط پژوهش سرای شهرستان انجام می پذیرد؛ گفت: پژوهش سراهای دانش آموزی به عنوان نهاد ترویجی و ثبت نامی المپیاد نانو انتخاب می گردند و مسئولین پژوهش سراهای دانش آموزی، جهت عضویت در بانک نهادهای ترویجی نانو به پایگاه الکترونیکی باشگاه نانو www.nanoclub.irمراجعه نمایند .
,,
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش کردستانبا تاکید بر اینکه ثبت نام دانش آموزان فقط به صورت گروهی انجام پذیرد گفت:در شهرستان ها و مناطقی که فاقد پژوهش سرای دانش آموزی می باشند، مسئولیت ثبت نام دانش آموزان به یکی از مدارس دوره ی دوم متوسطه ی نظری محول شده و کلیه ی مدارس آمار دانش آموزان ثبت نامی به همراه وجوه دریافتی را به مدرسه ی مجری تحویل نمایند.
,,
گفتنی است؛ تشکیل همایش های ترویجی نانو از 23 الی 27 آذرماه جاری توسط مدرسین کشوری ترازAنانو و بر اساس برنامه ی زمان بندی اجرا می گردد و تعیین محل برگزاری همایش و تمهید برگزاری با هماهنگی پژوهش سراهای دانش آموزی و گروه های آموزشی متوسطه ی شهرستان، ناحیه و منطقه انجام می گیرد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه