اخبار داغ

صدور هشدار زرد آلودگی هوا در تهران

صدور هشدار زرد آلودگی هوا در تهران
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد آلودگی هوا خبر داد و گفت: از امروز تا دوشنبه ۲۳ آبان شاهد کاهش کیفیت هوا در بخش‌های مرکزی، غربی و نیمه جنوبی استان تهران هستیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حامد یزدی مهر، عصر شنبه در جمع خبرنگاران از صدور هشدار آلودگی هوا شماره دو سطح زرد در استان تهران خبر داد و گفت: طبق اعلام سازمان هواشناسی از امروز شنبه 21 آبان ماه تا ظهر دوشنبه 23 آبان ماه به دلیل پایداری نسبی جو و عدم وجود وزش باد قابل ملاحظه، در بخش‌های مرکزی، غربی و نیمه جنوبی استان، کاهش کیفیت هوا را شاهد خواهیم بود.

مدیر کل مدیریت بحران استان تهران افزود: با توجه به افزایش شاخص‌های آلودگی هوا کیفیت هوا در حد ناسالم برای گروه‌های حساس و در پاره‌ای نقاط در حد ناسالم برای همه افراد است.

یزدی مهر ادامه داد: به همه مردم توصیه می‌شود از رفت‌وآمد غیرضروری و بلندمدت در فضای باز در سطح شهر خودداری کنند چرا که هوا در حال حاضر با توجه به هشدارها برای افراد ویژه سالمندان، کودکان و افراد با سابقه بیماری‌های قلبی و تنفسی مناسب نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه