logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

۱۷ رکورددار جهان+۱۳ مدال آور المپیک در مسابقات جهانی

وزنه برداری قهرمانی جهان| آسمان پرستاره کلمبیا؛ مدعیان روی تخته می‌روند

وزنه برداری قهرمانی جهان| آسمان پرستاره کلمبیا؛ مدعیان روی تخته می‌روند
در رقابتهای امسال وزنه برداری قهرمانی جهان شاهد رقابت سنگینی بین رکوردداران و عنوان‌داران جهان خواهیم بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در رقابتهای امسال وزنه برداری قهرمانی جهان شاهد رقابت سنگینی بین رکوردداران و عنوان‌داران جهان خواهیم بود.

مسابقات وزنه برداری قهرمانی جهان به میزبانی کلمبیا، با ترکیبی استثنایی و بی سابقه از تعداد و کیفیت حضور وزنه برداران سراسر جهان برگزار خواهد شد.

بر اساس لیست نهایی منتشره توسط فدراسیون جهانی، 17 تن از رکورد داران جهانی این رشته برای حضور در مسابقات ثبت نام کرده اند؛ از جمله در ۳ دسته وزنی، ۲ نفر از صاحبان مدال طلای المپیک توکیو با هم رقابت خواهند کرد.

نگاهی به ترکیب شرکت کنندگان و سطح رقابت ها در اولین گام برای کسب سهمیه المپیک پاریس تصویر روشنتری از رقابتهای حساس سال جاری را ارائه می‌دهد.

*در مسابقات قهرمانی کلمبیا تنها یکی از 14 قهرمان مدال آور المپیک توکیو غیبت خواهد داشت که «لو شیائوجون» 38 ساله از چین است. وی بعد از یک سال دوری، دو ماه پیش تمرینات خود را آغاز کرده است.

*دیکا توآ وزنه بردار گینه نو قصد دارد برای ششمین بار در بازی های المپیک حضور یابد و  مسو حسونا از قطر در لیست ذخیره قرار گرفته اما هنوز ۴ رویداد دیگر برای کسب امتیازات لازم باقی مانده است.

*لی ون ون، رکوددار جهانی و قهرمان فوق سنگین جهان (بخش بانوان) مدعی ترین وزنه بردار چینی هاست که با امیلی کمبل، دارنده مدال نقره بازی های المپیک توکیو از بریتانیا، رقابت تنگاتنگی خواهد داشت.

*دسته های وزنی المپیکی در مسابقات جهانی کلمبیا با هجوم تعداد زیادی از وزنه برداران مواجه است. در دسته 59 کیلوگرم زنان 64 نفر و در دسته 71 کیلوگرم زنان و 89 کیلوگرم مردان، هر یک 52 اسم به چشم می خورد.

*به نظر می رسد رقابت در دسته 89 کیلوگرم مردان یکی از حساسترین مسابقات در کلمبیا خواهد بود. کارلوس ناصر از بلغارستان کمی قبل رکورد 400 کیلو مجموع را ثبت کرده و آنتونیو پیزولاتو از ایتالیا، تیان تائو از چین و کیانوش رستمی از ایران که قهرمان المپیک 2016 ریو است، به اضافه کیدومار والنیلا از ونزوئلا (دارنده مدال نقره دسته 96 کیلوگرم توکیو) در این دسته رقابت می کنند.

*اکبر ژورایف از ازبکستان، برنده مدال طلای دسته 109 کلیوگرم مردان در المپیک توکیو، به یک دسته بالاتر رفته و با لاشا تالاخادزه گرجی رقابت خواهد کرد.

*سیمون مارتیروسیان که در بازی های المپیک ریو مدال نقره دسته 105 و در توکیو مدال نقره دسته 109 کیلوگرم را برای ارمنستان به دست آورده بود، امسال در دسته فوق سنگین وزنه خواهد زد.

*کلمبیا به عنوان میزبان مسابقات، 20 وزنه بردار را معرفی کرده که البته نام لوییس خاویر ماسکرا دارنده مدال نقره المپیک توکیو در دسته 67 کیلوگرم، به دلیل آسیب دیدگی دست راستش، در این فهرست قرار ندارد.

*مصر و تایلند هم که از حضور در المپیک توکیو محروم شده بودند، تیم بسیار قوی با شانس کسب مدال طلا را به کلمبیا اعزام خواهند کرد.

*نام دیگری که توجهات را به خود جلب می کند، اسکار ریز مارتینز کوبایی است که امسال برای ایتالیا وزنه خواهد زد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه