به همت پزشکان بسیجی صورت گرفت؛
درمان رایگان 8 هزار مرزنشین خراسان شمالی
مدیر جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: گروه درمانی بسیجی این استان 8 هزار نفر از اهالی محروم شهرستان مرزی راز و جرگلان را معاینه کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج سازندگی از خراسان شمالی، تقی کمالی، مدیر جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: گروه درمانی بسیجی این استان با برپا کردن بیمارستان صحرایی در شهرستان مرزی راز و جرگلان به مدت 5 روز مراجعه کنندگان را معاینه و به صورت رایگان درمان کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا ,
مدیر جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در ادامه افزود: از مجموع افراد معاینه شده 2 هزار و 620 نفر خدمات تخصصی درمانی دریافت کردند.
,
,
وی اظهار کرد: در این طرح 21 پزشک و متخصص حوزه اطفال، جراحی عمومی، چشم پزشکی، بینایی سنجی، دندانپزشکی، زنان، داخلی، قلب، عفونی، ارتوپدی و ارولوژی به معاینه و درمان بیماران نیازمند پرداختند.
,
,
کمالی با بیان اینکه عمل های سطحی در بیمارستان صحرایی انجام شد، تصریح کرد: عمل های جراحی سنگین، به علت احتمال خونریزی و خطراتی که می توانست داشته باشد، با هزینه این طرح در بیمارستان های بجنورد صورت گرفت.
,
,
مدیر جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: هم اکنون 5 نفر از بیماران در بیمارستان امام علی (ع) برای عمل جراحی تخصصی بستری هستند و پرونده حدود 60 نفر دیگر نیز در دست اقدام است.
,
,
وی در پایان افزود: در سال گذشته در این استان، بیمارستان صحرایی در مناطق محروم شهرستان فاروج برپا شده بود.
,
,
یادآور می شود، این طرح در شهرستان راز و جرگلان که فاقد بیمارستان است، به مدت یک هفته برگزار شد و اهالی این شهرستان از این طرح استقبال کردند.
,
,
,
انتهای پیام/خ
]
ارسال دیدگاه