logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

سردار فدوی:

راهبرد شناور تندرو اصلی ترین راهبردی بود که می‌توانستیم در مقابل آمریکایی ها پیروز شویم

راهبرد شناور تندرو اصلی ترین راهبردی بود که می‌توانستیم در مقابل آمریکایی ها پیروز شویم
جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: راهبرد شناور تندرو اصلی ترین راهبردی بود که می‌توانستیم در مقابل آمریکایی ها پیروز شویم و امروز آمریکایی‌ها با وجود اینکه ۳۷۳ ناو جنگی و ناو هواپیمابر در خلیج فارس داشتند، از منطقه فرار کردند چون می‌دانستند اگر جنگی می‌شد این ناوهای آمریکا خواهد بود که غرق می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همایش جایگاه علم و فناوری در دفاع مقدس صبح امروز دوشنبه ۳۰ آبان در دانشگاه جامع امام حسین(ع) برگزار شد.

سردار علی فدوی جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران در این همایش گفت: حضرت امام خمینی‌ (ره) در سال ۴۲ عبارتی را گفتند به این مضمون که سربازان من در قنداق هستند و اثر وضعی در کلام امام وجود داشت و این سربازان از زمان دفاع مقدس و حتی امروز در میدان حضور دارند.

وی افزود: در اوایل انقلاب بلافاصله دشمنی‌ها بروز پیدا کرد و بهمن ۵۷ به انقلاب حمله کردند و فرصتی برای سازماندهی و آموزش و تسلیح نیروها نبود. رزمندگان بسیج و سپاه در زمان جنگ آموزش ندیده بودند ولی وقتی ندای امام به گوش رسید در حین جنگ و در زمان انجام تکلیف آموزش دیدند.

فدوی تصریح کرد: سپاه بعد از پیروی انقلاب اسلامی توسط ولی خدا تشکیل شد. روز ۸ اسفند سال ۶۵ اوج عملیات کربلای ۵ جلسه‌ای برقرار شد که به سپاه گفتند به دریا برو زیرا گفته بودند که جنگ غالب و مغلوب ندارد. در هیچ جای دنیا کسی جرات و توان طراحی عملیاتی چون والفجر ۸ را نداشت اما سپاه توانست از رود اروند عبور کند. ما از ۱۰۵ تیپ عراق اسیر داشتیم و بسیاری شان کشته و زخمی داشت و در اینجا مشخص شد که جنگ غالب و مغلوب دارد ولی غالب آن عراق نیست.

جانشین فرمانده کل سپاه پاسداران افزود: در سال ۶۵ آمریکایی‌ها به طور مستقیم وارد جنگ شدند و به عراقی‌ها گفتند شما ایران را از دریا مورد حمله قرار دهید و ما هم ایران را می‌زنیم طوری که ایران نتواند دفاع کند. در زمان جنگ صادرات نفت ما تا حدود ۱۰۰ هزار بشکه در روز کاهش پیدا کرد و از طرفی همه واردات ما را می‌زدند.

فدوی بیان کرد: ما امروز هم شرایطی مانند دفاع مقدس را شاهد هستیم. در این جنگ نفوذی‌ها و خبیثانی از داخل کشور، کمک کار آمریکایی شدند که اتفاقاتی در داخل رخ داد.

وی افزود: امروز بیش از ۱۰۰ هزار مدرسه در کشور داریم که فقط در ۵۰۰ مدرسه شاهد تحرکاتی بودیم که در مقابل ۱۰۰ هزار مدرسه ناچیز است. برخی مسئولان به دنبال دستور شیطانی سند ۲۰۳۰ رفتند.

جانشین فرمانده کل سپاه ادامه داد: ما در داخل کشور حتی سیم خار دار هم نمی‌توانستیم تولید کنیم اما امروز توانسته‌ایم برخی تجهیزات نظامی خودمان را به قدرت‌های دنیا می‌فروشیم. برخی می‌گفتند نیازی به تولید ناو تندرو و کشتی نداریم و باید این تجهیزات را خریداری کنیم اما توانستیم قایق‌های تندرو تولید کنیم که آمریکایی اذعان کردند توان رویارویی با قایق‌های تندروی ایران نداریم.

وی ادامه داد: در زمان پیغمبر(ص) نیز با وجود اینکه فرماندهی از آن رسول خدا بود، شکست خورد چون نیروها به فرمان رسول خدا عمل نکردند. در زمان دفاع مقدس فرمانده گردان ها از دل گردان انتخاب میشد و دستور از بالا نبود.

فدوی گفت:در حوزه دریایی موشک‌های سطح به سطح را در سال ۶۴ از چین خریداری کردیم و در همان زمان اراده کردیم تا موشک‌سازی را استارت بزنیم و امروز توانستیم موشک کروز با برد ۲ هزار کیلومتر بسازیم.

وی افزود: راهبرد شناور تندرو اصلی ترین راهبردی بود که می‌توانستیم در مقابل آمریکایی ها پیروز شویم و امروز آمریکایی‌ها با وجود اینکه ۳۷۳ ناو جنگی و ناو هواپیمابر در خلیج فارس داشتند، از منطقه فرار کردند چون می‌دانستند اگر جنگی می‌شد این ناوهای آمریکا خواهد بود که غرق می‌شوند.

جانشین فرمانده کل سپاه تصریح کرد: فناوری‌هایی در حوزه نظامی داریم که هیچکسی از آن‌ها خبر ندارد و آمریکایی‌ها زمانی متوجه آن می‌شوند که ما آن‌ها را به کار ببریم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه