به مناسبت هفته پژوهش:
نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی در دانشگاه آزاد زابل افتتاح شد
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت:سرمایه پایدار هرجامعه،سرمایه ای است که از طریق پژوهش و تحقیق بدست آمده باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از زهک آنلاین،نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی با حضور رئیس دانشگاه آزاد واحد زابل،مسئولین اجرایی شهرستان و سرپرست معاونت فرهنگی نیروی انتظامی زابل افتتاح شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زهک آنلاین,رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری به تبدیل فکر،اندیشه وعلم به ثروت تأکید دارند،ادامه داد: این امر با پژوهش تحقیق میسر و ممکن می شود.
,محمد مجوزی با تاکید براینکه علم ،فناوری و نوآوری سه حوزه مهم مرتبط با اقتصاد دانش بنیان است،بیان کرد:سرمایه پایدار هرجامعه،سرمایه ای است که از طریق پژوهش و تحقیق بدست آمده باشد.
,وی در پایان تصریح کرد:این نمایشگاه در ساختمان IT این دانشگاه به مدت دو روز می باشد و بازدید واسه عموم آزاد است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه