logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

رئیس سازمان بورس عنوان کرد:

رسانه در کنترل فضای روانی وایجاد شفافیت در بازار بورس عملکرد خوبی نشان داد/ رفتن من از سازمان برای روسای سازمان شیرین است

رسانه در کنترل فضای روانی وایجاد شفافیت در بازار بورس عملکرد خوبی نشان داد/ رفتن من از سازمان برای روسای سازمان شیرین است
رئیس سازمان بورس با اشاره به گذر بورس از یک دوره پُرچالش، گفت: نقش رسانه در کنترل فضای روانی، مطالبه گری شرکت ها و نیز ایجاد شفافیت آشکار بوده و عملکرد خوبی را از خود نشان داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «مجید عشقی» رییس سازمان بورس امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری اعلام کرد: بازار سرمایه از یک دوره پر چالشی گذر کرده و در دو سال و نیم گذشته مسایل مختلفی در بازار رخ داد و منجر به ایجاد فضای روانی در بازار شد.

وی افزود: وجود چنین فضایی باعث شد تا بازار سختی را برای سرمایه گذاران داشته باشیم که در این راستا معاملات بازار فراز و فرودهای مختلفی را تجربه کرد.

عشقی خاطرنشان‌کرد: نقش رسانه در کنترل فضای روانی، مطالبه گری شرکت ها و نیز ایجاد شفافیت آشکار بوده و عملکرد خوبی را از خود نشان داده است.

رییس سازمان بورس تاکید کرد: از اوایل مهر ماه سال گذشته برنامه های مختلفی در سه محور و در حوزه بازار سرمایه تعریف و تلاش های گسترده ای برای رسیدن به اهداف انجام شد.

وی ادامه‌داد: ١٠ راهبرد در راستای حمایت از حقوق سرمایه‌گذاران و با تاکید بر منافع بلند مدت و افزایش نقش بازار سرمایه در تامین مالی و ارتقای اثربخشی و هوشمندسازی نظام نظارتی در نظر گرفته شد.

عشقی اظهار داشت: در راستای تقویت بسته ۱۰بندی حمایتی دولت از بازار سرمایه و پیگیری مستمر حُسن اجرای مفاد مختلف آن براساس تاکید رئیس‌جمهوری در بهمن ۱۴۰۰، پیگیری و تعیین چگونگی محاسبات و اعمال سقف برای نرخ خوراک و سوخت صنایع، پیگیری تثبیت فرمول نحوه محاسبات حقوق دولتی معادن، پرداخت سود سهام عدالت حدود ۴۵ میلیون نفر و سودهای رسوبی که در شرکت‌ها مانده بود، انجام شد که این اقدامات ادامه‌دار خواهد بود.

وی اضافه‌کرد: اقدامات لازم برای پرداخت الکترونیکی سود که مدت‌ها به دنبال آن بودیم، انجام شد.

رییس سازمان بورس خاطرنشان‌کرد: تقویت منابع و ساز و کارهای عملکردی صندوق تثبیت و صندوق توسعه بازار و الزام به تخصیص ۱۰درصد از وجوه حاصل از عرضه اولیه سهام دولت برای بازارگردان از دیگر اقداماتی است که در دستور کار قرار گرفته بود.

وی به افزایش میزان عرضه خودرو در بورس کالا اشاره کرد و گفت: در چند وقت گذشته روند خوبی را در پیش گرفتیم و به‌تازگی پذیرش خودروهای پرتیراژ در این بازار انجام شد، اکنون هم عرضه‌ها با هماهنگی وزارت صمت و خودروسازان در حال انجام است.

عشقی گفت: امیدوارم به جایی برسیم که همه عرضه های خودرو از طریق بورس کالا انجام شود و از این طریق روش های عحیب فروش خودرو جمع آوری شود.

رییس سازمان بورس ادامه‌داد: مشکل خودروسازها فقط بحث قیمت گذاری دستوری نیست، بلکه این مساله باید در اصلاح ساختار مالی، اصلاح مالکیتی و تصدی گری دولت دنبال شود که اکنون وزارت صمت پیگیر است و سازمان بورس هم اقدامات لازم در این زمینه را انجام خواهد داد.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته مشکلاتی درباره بودجه وجود داشت، تصمیم‌هایی اخذ شد که برخی در بودجه اعمال و برخی در زمان تصویب اجرا شد.

عشقی تاکید کرد: آرامش نسبی ایجاد شده در بازار از سمت بودجه بود که در این راستا صحبت هایی در زمینه نرخ خوراک و سوخت صنایع و بحث‌های مشابه انجام شد.

رییس سازمان بورس به پرداخت سود سهام عدالت اشاره کرد و گفت: سال گذشته سود سهام عدالت به صورت یک‌جا پرداخت شد.

وی، پرداخت الکترونیکی سود مجامع را دیگر اقدام های در دستور کار سازمان بورس اعلام کرد و افزود: این موضوع و اجرایی شدن آن دور از ذهن به نظر می‌رسید اما با پیگیری‌های انجام شده این مساله در قانون بودجه به صورت قانون درآمد و اکنون در حال اجرا است.

عشقی، به سودهای رسوبی در شرکت‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به اطلاعات ارائه شده از سوی شرکت سپرده گذاری مرکزی و اوراق بهادار، این سودها شناسایی و به مرحله پرداخت رسید که همچنان این مطالبه‌گری برای پرداخت سودهای رسوبی ادامه دارد.

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار به سرمایه گذاری غیرمستقیم در بورس اشاره کرد و گفت: با استفاده از ابزارها و نهادهای مالی باید سرمایه‌گذاری غیرمستقیم را طوری افزایش داد که همه افراد متناسب با سطح ریسک بتوانند ابزار انتخابی کنند که در راستای چنین مساله ای انواع صندوق‌ها مثل صندوق‌های اهرمی و جسورانه و تضمین سود و صندوق زمین و ساختمان تعریف شد.

عشقی در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در خصوص استعفای خود شفاف سازی کرد و گفت: رفتن بنده از سازمان برای روسای سازمان شیرین است.

وی اظهار داشت: اتاق رئیس سازمان به خصوص طی یکی دو سال اخیر اتاق شکنجه بوده است.

عشقی بیان‌داشت: تصور بنده به این صورت بود که شاید کناره‌گیری ام از سازمان به نفع بازار سرمایه باشد، اما همه اعضای شورا به اتفاق با این استعفاء مخالفت کردند و منتفی شد.

رییس سازمان بورس ادامه داد: این مساله باعث شد تا هیچ اسمی از شورا برده نشود و صحبت های مطرح شده یک اشتباه خبری بود.

وی در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مبنی بر اینکه آیا فشاری از سوی مجلس برای استعفا اعمال شده است یا خیر، ادامه داد: با مجلس در تعامل هستیم و این گونه نیست که مجلس برای استعفا فشاری وارد کرده باشد.

وی اضافه‌کرد: سازمان بورس یک نهاد حرفه‌ای و تخصصی است که امید می‌رود رسانه‌ها نیز کمک کنند تا به اقدامات اصلی در این سازمان بپردازیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه