logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

لوچیانو روسی رئیس فدراسیون جهانی تیراندازی شد/ تقدیر از عملکرد فدراسیون تیراندازی ایران

لوچیانو روسی رئیس فدراسیون جهانی تیراندازی شد/ تقدیر از عملکرد فدراسیون تیراندازی ایران
انتخابات ریاست فدراسیون جهانی تیراندازی برگزار و یک ایتالیایی به عنوان رئیس این فدراسیون انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی فدراسیون تیراندازی، لوچیانو روسی از ایتالیا با ۱۳۶ رای به عنوان رئیس جدید فدراسیون جهانی تیراندازی ورزشی انتخاب شد. مجمع عمومی ISSF  امروز در شرم‌الشیخ مصر برگزار شد.

ولادیمیر لیسین روسی از سال 2018 ریاست فدراسیون جهانی تیراندازی را بر عهده داشت که در این انتخابات ۱۲۶ رای به دست آورد. برای نخستین بار رای‌گیری به صورت الکترونیکی و با نظارت کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) برگزار شد.

روسی پس از انتخاب به عنوان رئیس فدراسیون جهانی تیراندازی گفت: من طبیعتا از این نتیجه خوشحالم. قطعاً امروز با این نتیجه، عزم و اشتیاق من به ورزش تیراندازی پاسخ داده شده است. از همه، به ویژه خانواده‌ام و کسانی که مشتاقانه به من رای دادند، تشکر می‌کنم.

وی در ادامه افزود: همچنین از کسانی که به من رای ندادند تشکر می‌کنم زیرا واقعاً قصد دارم به دنبال راه‌اندازی مجدد ورزش تیراندازی و مدیریت دموکراتیک فدراسیون بین‌المللی باشم. قول می‌دهم پرانرژی‌تر برای توسعه تیراندازی و‌ تعیین آینده‌ای بهتر برای این رشته ورزشی که زندگی من است و دوستش دارم، گام بردارم.

اما کیمبرلی رود، برنده سه مدال طلای المپیک ایالات متحده و رئیس کمیته ورزشکاران ISSF، ییفو وانگ دارنده دو مدال طلای المپیک چین و کاترین فتل و جان هانسن، روسای فدراسیون‌های تیراندازی استرالیا و دانمارک به عنوان نواب رئیس فدراسیون جهانی انتخاب شدند.

همچنین دایگون لی از کره جنوبی، النا آلن قهرمان سابق جهان از بریتانیا، فرانسیسکو بوزا دارنده مدال نقره المپیک از پرو، ملیس ژیرو از ترکیه و کیچیرو ماتسومارو رئیس فدراسیون ورزش تیراندازی با تفنگ ژاپن، پنج جایگاه کمیته اجرایی ISSF  را به دست آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


تقدیر از عملکرد فدراسیون تیراندازی ایران در حاشیه انتخابات فدراسیون جهانی

مجمع عمومی ISSF  امروز در شرم‌الشیخ مصر برگزار شد. در این مجمع و پیش از آغاز رای‌گیری برای انتخاب رئیس فدراسیون جهانی، ولادیمیر لیسین از فدراسیون تیراندازی جمهوری اسلامی ایران به دلیل عملکرد خوب در المپیک توکیو تشکر کرد و تقدیرنامه تقدیم مهدی مبینی، دبیر کل فدراسیون و‌ نماینده فدراسیون تیراندازی ایران شد.

تیراندازی ایران در المپیک توکیو‌ موفق به کسب ۶ سهمیه شده بود و جواد فروغی در تپانچه ۱۰ متر به مدال طلا دست یافت.

,
, تقدیر از عملکرد فدراسیون تیراندازی ایران در حاشیه انتخابات فدراسیون جهانی,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه