logo
دوشنبه 27 مهر 1405 | دوشنبه 19 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه خبرداد؛

افزایش ۱۵ درصدی مصرف گاز در کرمانشاه/ گاز ۵ اداره پر مصرف قطع شد

افزایش ۱۵ درصدی مصرف گاز در کرمانشاه/ گاز ۵ اداره پر مصرف قطع شد
ناصر حسینی گفت: طی روزهای اخیر میزان مصرف گاز در استان کرمانشاه نسبت به ایام مشابه در سال قبل ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناصر حسینی در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد ، اظهار داشت: طی روزهای اخیر میزان مصرف گاز در استان کرمانشاه به ۱۶ میلیون متر مکعب رسیده که نسبت به ایام مشابه در سال قبل از رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی حکایت دارد.

وی افزود: بخشی از علت افزایش مصرف گاز نسبت به سال گذشته به رشد شمار مشترکین و بخشی هم به افزایش مصرف صنایع بازمی گردد.

حسینی تصریح کرد: پیش بینی می شود با تشدید موج سرما و تداوم آن شاهد ثبت رکورد مصرف گاز با عددی بیش از ۱۷ میلیون متر مکعب نیز باشیم.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه تامین گاز پایدار برای مشترکین بخش خانگی در اولویت است، گفت: به منظور پیشگیری از قطع گاز منازل برای صنایع محدودیت هایی اعمال شده است.

حسینی از پایش میزان مصرف گاز در ادارات استان کرمانشاه خبر داد و خاطرنشان کرد: پایش ۴۰۰ اداره در استان کرمانشاه منجر به قطع گاز پنج اداره شده است.

وی با بیان اینکه نسبت به قطع گاز ادارات پر مصرف اقدام خواهد شد، افزود: در مرحله نخست گاز ادارات پر مصرف به مدت ۲۴ ساعت قطع و در صورت تکرار به مدت یک هفته قطعی گاز اعمال خواهد شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: ۶۶۵ هزار مشترک گاز در استان کرمانشاه وجود دارد که ۶۰۷ هزار مشترک در بخش خانگی، سه هزار مشترک در بخش صنایع و مابقی در بخش های آموزشی و تجاری قرار دارند.

حسینی درباره گاز رسانی به روستاها نیز، اذعان کرد: پروژه های گاز رسانی به ۲۴۸ روستا در استان کرمانشاه در دست اقدام است که تا پایان سال ۱۲۰ روستا گاز دار خواهند شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان کرمانشاه تصریح کرد: ضریب نفوذ گازرسانی در روستاهای استان کرمانشاه ۸۶.۵ درصد است که این میزان با اتمام پروژه های روستایی تا پایان سال به ۸۸ درصد خواهد رسید.

حسینی با تاکید بر ضرورت مصرف بهینه گاز، خاطرنشان کرد: مردم حداقل یک درجه در مصرف گاز صرفه جویی کنند و در ایامی که در منزل حضور ندارند، نسبت به خاموشی سیستم های گرمایشی اقدام کنند.

 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه اطلاع رسانی مرصاد ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه