logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

قادری مطرح کرد:

ارائه تسهیلات بلاعوض مسکن به خانواده معلولان دارای زمین

ارائه تسهیلات بلاعوض مسکن به خانواده معلولان دارای زمین
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: برای خانواده‌های دارای دو معلول به بالا چنانچه زمینی مشخص شده باشد چه در پهنه روستا و چه در پهنه شهر، سازمان بهزیستی در شهر ۲۰۰ میلیون تومان و در روستا ۱۵۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  علی‌محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور در جلسه بررسی مشکلات و مسائل بهزیستی شهرستان در فرمانداری رفسنجان، اظهار کرد: بهزیستی یک مجموعه گسترده‌ای از وظایف و کارهایی‌ست که به عدد هر سالی که به عمر سازمان بهزیستی افزوده شده موضوعات جدیدی مطرح و به عنوان وظایف کاری بهزیستی می‌دانند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه سازمان موضوع معلولان را پیگیری می‌کند، ادامه داد: اگر در خصوص نگهداری افراد دارای معلولیت به‌ویژه افرادی که دچار مشکلات روانی مزمن هستند نیاز به گسترش مراکز هست موضوع را به استان ارائه کنید و استان مطرح کند ما ظرفیت سنجی کرده و مجوز صادر می‌کنیم.

قادری با بیان اینکه نگاه سازمان بهزیستی این است که بتوانیم خانواده‌ها را تقویت کنیم و خانواده یکی از اعضای خود را که دارای مشکل و معلولیت است نگهداری کند، افزود: طی دو، سه هفته پیش دولت مصوب کرد حق پرستاری برای سازمان بهزیستی افزایش یابد. حق پرستاری ملاحظات و اولویت‌هایی دارد که ابتدا به افراد ضایعه نخاعی و بسترگرا و بعد معلولیت‌های چندجانبه تعلق می‌گیرد.

وی به بحث مسکن معلولان عنوان کرد: برای خانواده‌های دارای دو معلول به بالا چنانچه زمینی مشخص شده باشد چه در پهنه روستا و چه در پهنه شهر، سازمان بهزیستی در شهر ۲۰۰ میلیون تومان و در روستا ۱۵۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت می‌کند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور اظهار کرد: در خصوص اشتغال موضوع تبصره ۱۶ و ۱۸ را داریم که تبصره ۱۸ هنوز در دولت شروع نشده و تبصره ۱۶ هم مدتی‌ست شروع شده و پیشرفت فیزیکی تقریباً مناسبی دارد که جهش آن معمولاً از سه ماه پایانی سال است.

وی خاطرنشان کرد: در بحث معتادان متجاهر وظیفه بهزیستی صرفاً صدور مجوز، نظارت و پایش است و اگر نیاز به یک مرکز ماده ۱۶ در شهرستان رفسنجان هست، با تأیید استان، در کمیته ماده ۱۶ کشوری تأییدیه صادر شود.

قادری ابراز کرد: شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر حتماً باید پای کار باشد و مشارکت خیران هم به کمک سرانه‌ها بیاید.

وی در ادامه گفت: اگر فردی معلول جسمی حرکتی هست که فاقد ویلچر است هیچ مشکلی وجود ندارد و ویلچر به اندازه کافی وجود دارد. در خصوص جهیزیه معلولان و کمک به ازدواج آسان هم بهزیستی اعلام حمایت می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه