logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

فروش ۴۳۴ میلیون دلاری «آواتار ۲»در جهان

فروش ۴۳۴ میلیون دلاری «آواتار ۲»در جهان
در آخرین به روزرسانی اخبار از فروش اولین آخر هفته اکران «آواتار: راه آب» این فیلم ۴۳۴.۵ میلیون دلار در گیشه‌های جهان فروش کرده که سهم دیگر نقاط جهان به جز آمریکا ۳۰۰.۵ میلیون دلار بوده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ددلاین، در آخرین به روزرسانی اخبار از فروش اولین آخر هفته اکران «آواتار: راه آب» این فیلم ۴۳۴.۵ میلیون دلار در گیشه‌های جهان فروش کرده که سهم دیگر نقاط جهان به جز آمریکا ۳۰۰.۵ میلیون دلار بوده است.

این سومین فروش بزرگ جهانی توسط هر فیلم هالیوودی در دوران پس از پاندمی کروناست و با اندکی فاصله پشت سر «دکتر استرنج ۲» با فروش ۴۴۲ میلیون دلاری قرار می‌گیرد تا دومین افتتاحیه بزرگ ۲۰۲۲ را هم به نام خود کند.

در این میان فروش چین با توجه به نگرانی‌های شیوع مجدد کرونا در این سرزمین در حالی که پیش‌بینی فروش ۱۰۰ میلیون دلاری برایش شده بود، در نهایت به فروش ۵۷.۱ میلیون دلاری رسید.

در همین حال این فیلم در بیشتر کشورها از جمله فرانسه، آلمان، ویتنام و بسیاری از کشورهای دیگر به فیلم پرفروش آخر هفته بدل شد و در کشوری مثل هند عنوان دومین فیلم پرفروش غیرهندی در اولین آخر هفته اکرانش را به دست آورد. در آلمان هم پنجمین آخر هفته پرفروش کل تاریخ سینمای این کشور را رقم زد و در نیوزیلند ششمین آخر هفته پرفروش همه تاریخ این کشور شد.

بیشترین فروش «آواتار: راه آب» به ترتیب در چین ۵۷.۱ میلیون دلار، در کره ۲۴.۷، در آلمان ۲۰، در فرانسه ۱۹.۳ و در هند ۱۸.۲ میلیون دلار ثبت شد.

از نظر آیمکس هم دومین آخرهفته پرفروش تاریخ رقم خورد و رقم باور نکردنی ۴۸.۸ میلیون دلار از نمایش در ۱۵۴۳ پرده آیمکس در ۸۰ کشور به دست آمد و پرفروش‌ترین اکران آیمکس تاریخ برای فیلمی در همین ۳ روز در هند، بلژیک، سوئیس، ترکیه، شیلی، چک، ویتنام، نیوزیلند، رومانی، صربستان و قزافستان را ثبت کرد.

در حالی که این آغاز دقیقاً همان چیزی نیست که برای این فیلم پیش‌بینی می‌شد، اما در مجموع استقبالی دلگرم‌کننده است و نشان می‌دهد در هفته‌های آینده نیز مخاطبان همچنان به آن اقبال نشان می‌دهند؛ برای مثال در کره شمار مخاطبان روز شنبه این فیلم افزایشی ۹۴ درصدی در مقایسه با جمعه داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه