اخبار داغ
  1. باید سوژه‌های ناب و تأثیرگذار دوران دفاع مقدس را به درستی به تصویر کشید
  2. جمهوری اسلامی در مسیر رشد، پیشرفت و افزایش قدرت است
  3. قوه قضاییه در مبارزه با فساد اقتصادی بدون خط قرمز عمل می‌کند/ حکم اعدام سه سارق مسلح تهران در دیوان‌عالی کشور تایید شد
  4. کنگره ملی تکریم خانواده های شهدا امروز برگزار می شود
  5. درخواست قالیباف از دولت برای مدیریت بازار شب عید
  6. افزایش نظارت پلیس راهور تهران در ایام نوروز؛ توقیف خودروهای متخلف تا پایان تعطیلات
  7. رازهای شکست استقلال در عربستان؛ از اشتباه کاپیتان تا بلاگریسم مدیران!
  8. بازگشت باند جولانی به تنظيمات کارخانه/ تحریر الشام بدون روتوش!
  9. رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ با حضور ۱۲ کشور در حال برگزاری است
  10. کارت زرد مجلس به دولت چهاردهم
  11. توضیحات میدری درباره نحوه انتصابات در وزارت کار
  12. بر تعهد خود به عراق برای دفع اقدامات غیرقانونی آمریکا پایبندیم
  13. قاسم‌پور: مقابل سعدالله‌یف نابود شدم؛ می‌خواهم مدال المپیک بگیرم
  14. امیر سرتیپ حیدری: برنامه «یک گلوله یک هدف» در حال تحقق است
  15. برنامه «یک گلوله یک هدف» در حال تحقق است
  16. نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است
  17. آموزش یکی از متغیرهای اصلی برای کاهش تصادفات رانندگی است
  18. انتقاد از طرح فروش سکه بانک مرکزی/ این طرح چه مشکلاتی برای اقتصاد ایجاد می‌کند؟
  19. مانع مذاکرات شروط ترامپ است نه میانجی‌گر/ ناسازگاری سیاست های ایران با سیاست قلدر مابانه آمریکا!
  20. غرب علیه غرب/ آژانس هسته ای نگران هنجارشکنی هسته ای اروپا!

انعقاد اولین قرارداد حمل و نقل ریلی بین ایران و افغانستان

انعقاد اولین قرارداد حمل و نقل ریلی بین ایران و افغانستان
اولین قرارداد حمل و نقل ریلی میان جمهوری اسلامی ایران و کشور افغانستان با مساعدت نمایندگی ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان به امضاء رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مصطفی رضایی مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان در این زمینه اظهار کرد: پروژه راه‌آهن خواف – هرات پروژه‌ای است که تا عمق ۶۵ کیلومتری افغانستان اجرای آن به عهده جمهوری اسلامی ایران است در واقع فارغ از این‌که حاکمیت افغانستان جمهوری باشد یا امارت اسلامی تعهد جمهوری اسلامی به کشور افغانستان است تا آن مرحله را تکمیل کند.

وی همچنین بیان کرد: پس از ناآرامی‌هایی که در افغانستان اتفاق افتاد خطوط ریلی صدمات زیادی دید و طی شش ماهه گذشته مذاکراتی توسط کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان به دستور آقای کاظمی قمی انجام و توافق شد تا کنسرسیوم تعهدات ریلی ایران به افغانستان را انجام دهد.

رضایی ادامه داد: در واقع امروز سه تفاهم‌نامه نهایی شد که یکی مربوط به قرارداد تکمیل قطعه ۳ با راه‌آهن افغانستان بود، دیگری انعقاد اولین قرارداد حمل و نقل ریلی بین ایران و افغانستان و مورد سوم هم پیشنهاد سرمایه‌ گذاری ایران و اعلام آمادگی کنسرسیوم ریلی افغانستان برای زیرساخت‌های ریلی بود که در این جلسه ارائه گردید.

مدیرعامل کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان اضافه کرد: در واقع بخش خصوصی جمهوری اسلامی ایران متقاضی سرمایه‌ گذاری در خطوط راه‌آهن افغانستان است و پیشنهادی که ارائه دادیم از منطقه روزنک تا هرات می‌باشد که امیدواریم تا شش ماه آینده به بهره‌برداری عملیاتی برسد.

وی تصریح کرد: سرمایه‌ گذاری کاملا با طرف ایرانی در فاز اول ۱۵۰ میلیارد تومان، در فاز دوم ۴۲ میلیون دلار برای قطعه چهارم و در فاز سوم هم دو میلیارد دلار برای راه‌آهن هرات – مزارشریف است در واقع به ازای این اقدامات سرمایه‌ گذاری معدن در اختیار کنسرسیون قرار می‌گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه