اخبار داغ

در راستای اعزام به بازی‌های آسیایی؛

برگزاری نشست تخصصی با رؤسای فدراسیون‌های بدمینتون، قایقرانی و وزنه‌برداری

برگزاری نشست تخصصی با رؤسای فدراسیون‌های بدمینتون، قایقرانی و وزنه‌برداری
در راستای اعزام به بازی‌های آسیایی، نشست تخصصی با رؤسای فدراسیون‌های بدمینتون، قایقرانی و وزنه‌برداری برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در ادامه نشست های تخصصی سرپرست کاروان اعزامی به بازیهای آسیایی  ۲۰۲۲هانگژو با فدراسیون های کاندیدا اعزام به این رقابت ها، روز چهارشنبه  ۷ دی ماه  این جلسات با حضور مسئولین و مربیان فدراسیون های بدمینتون،وزنه برداری و قایقرانی برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
این نشست با حضور سید مناف هاشمی دبیر کل کمیته و سرپرست کاروان اعزامی و دیگر مسئولین و مدیران کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش و جوانان طبق  جلسات گذشته در سالن شماره یک کمیته ملی المپیک با فدراسیون های قایقرانی، بدمینتون و وزنه برداری از ساعت ۱۰ صبح بطور مجزا آغاز و تا ساعت ۱۳ بطول می انجامد.
,
 
,
تاکنون نشست های تخصصی با فدراسیون های کاندید اعزام به بازیهای آسیایی هانگژو با فدراسیون های تیراندازی، سه گانه، تنیس روی میز، بسکتبال، اسکواش، ووشو، کبدی و تکواندو برگزار شد.
,
 
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه