logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  2. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  3. گسست میان ادعا و واقعیت
  4. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  5. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  6. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  7. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  8. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  9. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  10. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  11. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  12. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  13. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  14. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  15. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  16. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  17. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  18. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  19. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  20. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!

معاون اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری کرج:

ایران کوچک، دلتنگ سردار دلهاست/ سومین سالگرد حاج قاسم در کرج برگزار می‌شود

ایران کوچک، دلتنگ سردار دلهاست/ سومین سالگرد حاج قاسم در کرج برگزار می‌شود
مهدی علیمردانی از برگزاری مراسم گرامیداشت سومین سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی در کرج خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی علیمردانی، معاون اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری کرج ضمن اشاره به اهمیت نکوداشت نام و یاد شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی و همچنین جایگاه نشر شاخصه های مکتب سلیمانی در بین آحاد جامعه به ویژه نسل جوان و آینده ساز کشور، در گفت‌وگو با خبرنگار "تیتریک" گفت: سازمان فرهنگی شهرداری کرج با توجه به اینکه شهید سلیمانی به عنوان یک شخصیت ملی تاثیرگذار و محبوب بین عموم مردم از جایگاه ویژه ای برخوردار است، در نظر دارد مراسم سومین سالگرد شهادت ایشان را در روز سه شنبه ۱۳ دی ماه، ساعت ۱۵ در تالار بزرگ شهیدان نژادفلاح برگزار کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی ادامه داد: این مراسم با دعوت و حضور تمامی خانواده های شهدای مدافع حرم البرز و تیپ فاطمیون و با سخنرانی سردار حیدرنیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی(ع) استان، یکی از فرماندهان جبهه مقاومت و بخش های متنوع مانند راوی گری امیرحسین حاج نصیری، اجرای سرود و نمایش آیینی برگزار می شود.
,
علیمردانی افزود: دشمن می‌خواست صدای جبهه مقاومت را با شهادت سردار سلیمانی قطع کند، اما از خون این شهید عزیز، سلیمانی‌ها روییده است و تا برافراشتن پرچم حق توسط امام زمان(عج) از این راه پاسداری می کنند.
,
این مسئول تصریح کرد: مکتب سردار سلیمانی به‌عنوان یک چهره بین المللی باید برای نسل آینده تبیین شود، زیرا دشمن این نسل را هدف قرار داده است و اگر ما خوراک فکری آنها را تامین نکنیم، دشمن با روایت‌های دروغین، این نسل را از ما می گیرد.
,
وی گفت: سردار سلیمانی ضمن داشتن اخلاص در عمل، ایمان بسیار قوی ای داشتند و بسیار مردمی بودند و خدمت به مردم را بزرگترین رسالت در نزد خداوند می دانستند، جامعه امروز نیازمند این راه و روش است.
,
علیمردانی در خاتمه خاطرنشان کرد: از تمامی مردم فهیم و وطن دوست استان البرز و شهر کرج دعوت می کنیم تا در این رویداد مهم شرکت کنند. امیدواریم با همکاری دستگاه های فرهنگی، بیش از پیش به ابعاد شخصیتی و زندگی این شهید عزیز پرداخته شود تا بیشتر بتوانیم شیوه زندگی، کار، فعالیت، میهن دوستی و خدمت صادقانه به کشور را سرلوحه عملکرد خود قرار دهیم. 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه