7 و 8 دی ماه امسال؛
جشنواره بازی های بومی محلی دراصلاندوز برگزار می شود
اولین دوره جشنواره باریهای بومی و محلی روستایی و عشایری به میزبانی شهر مرزی اصلاندوز مغان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،صبح امروز دوشنبه جلسه تعامل و هماهنگی برگزاری نخستین جشنواره بازی های بومی محلی در محل بخشداری اصلاندوز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارس تبار,دراین جلسه "لطفعلی زیادی" بخشدار اصلاندوز هدف از برگزاری جشنواره بازی های بومی محلی را حفظ سلامتی ،احیا و ترویج بازی های بومی محلی در استان اردبیل و منطقه اصلاندوز و انتقال فرهنگ بازی های بومی به نسل آینده دانست و گفت:اولین دوره جشنواره بازی های بومی محلی در روزهای یکشنبه و دوشنبه 7 و 8 دی ماه امسال در سالن ورزشی حضرت علی بن ابیطالب (ع)محله قره قباق اصلاندوز برگزار می شود.
,,


, وی بر لزوم تداوم جشنواره های بازیهای بومی محلی در سطح استان و شهرستان و بخش تاکید کرد و افزود:رقابت های بازیهای بومی محلی در بین آقایان روز یکشنبه 7 دی ماه و بانوان نیز روز دوشنبه 8 دی ماه اجرا می شود.
,بخشدار اصلاندوز افزود: با توجه به اینکه بازی های بومی و محلی برخواسته از فرهنگ و آداب و سنن ما است لذا انجام آنها برای همگان بخصوص برای نسل جدید مفرح و شاد بوده و در آنان شور و نشاط ایجاد می کند.
,"مروت مهرآور "رییس اداره ورزش و جوانان شهرستان پارس آباد نیز گفت:در این جشنواره بازی های دال پلان، بش داش، طناب کشی ، هفت سنگ، پاپاق گایدی، قیش گوتدی و دیگر بازیهای محلی در 10 رشته برگزار خواهد شد.
,وی داشتن بیمه ورزشی را برای تمام شرکت کنندگان الزامی دانست و افزود:در این مسابقات شرکت کنندگان و ورزشکاران با لباس عشایری به رقابت خواهند پرداخت و به تیمهای برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
,,


, این مسئول با بیان اینکه این جشنواره از طریق صدا و سیمای استان ، سایت ها و روزنامه ها انعکاس داده می شود ، از تمام مردم ، عشایر و روستائیان خواست جهت پرشکوه تر برگزار شدن این رقابتها در تاریخهای ذکر شده حضور داشته باشند.
,گفتنی است، اولین دوره بازیهای بومی و محلی عشایری و روستایی به میزبانی شهر اصلاندوز توسط هیات ورزشهای روستایی و عشایری شهرستان پارس آباد و با همکاری اداره ورزش و جوانان شهرستان پارس آباد ،بخشداری ،شهرداری،سپاه ناحیه عشایری،نیروی انتظامی بخش ،دهیاران و دستگاههای اجرایی بخش و دیگر عوامل برگزار می شود.
,شهر اصلاندوز در 200 کیلومتری شمال استان اردبیل واقع شده و هم مرز کشور جمهوری آذربایجان است.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه