logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

سردار سلیمانی خبر داد؛

افتتاح ۳ هزار و ۵۰ طرح ‌محرومیت زدایی مردم ‌پایه

افتتاح ۳ هزار و ۵۰ طرح ‌محرومیت زدایی مردم ‌پایه
رئیس سازمان بسیج مستضعفین از افتتاح ۳ هزار و ۵۰ طرح ‌محرومیت زدایی مردم ‌پایه خبرداد و گفت:این پروژه‌ها شامل ۴۸۰ پروژه در قالب طرح بسیج آب‌رسانی، یک هزار و ۲۲۵ پروژه مسکن محرومین، ۵۱۶ پروژه احداث راه روستایی و جاده بین مزارع، ۵۴۲ پروژه آسفالت راه‌های پایگاه، حوزه مقاومت و پاسگاه انتظامی و ۲۸۷ پروژه در سایر حوزه ها است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار غلامرضا سلیمانی رئیس سازمان بسیج مستضعفین صبح امروز (شنبه۱۷ دی‌ماه) در مراسم افتتاحیه سه هزار و 50 طرح محرومیت زدایی مردم پایه بسیج که با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران برگزار شد، گفت: در ایام سومین سالگرد شهادت سیدالشهدای جبهه ‌مقاومت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس و نیز در آستانه سالگرد شهید حاج احمد کاظمی و شهدای عرفه قرار داریم، به همین جهت ۳ هزار و ۵۰ طرح ‌محرومیت زدایی مردم ‌پایه را امروز افتتاح می کنیم.

وی افزود: این پروژه‌ها شامل ۴۸۰ پروژه در قالب طرح بسیج آب‌رسانی، یک هزار و ۲۲۵ پروژه مسکن محرومین، ۵۱۶ پروژه احداث راه روستایی و جاده بین مزارع، ۵۴۲ پروژه آسفالت راه‌های پایگاه، حوزه مقاومت و پاسگاه انتظامی و ۲۸۷ پروژه در سایر حوزه ها است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین با بیان اینکه جهاد امیدآفرینی، جهاد خدمت و جهاد تبیین سه رویکرد اصلی این سازمان است ‌که در جریان قرار دارد، تصریح کرد: زنجیره خدمت امروز از‌ سوی فرزندان امت به عنوان ‌تکلیف الهی قلمداد می‌شود که در ابعاد مختلف برای اجرای آن‌ها برنامه‌ریزی شده است.

وی ادامه داد: امروز‌ یکی ‌از محورهای مورد توجه بسیج در بخش ‌محرومیت‌زدایی، آب‌رسانی است ‌که در این رابطه در حوزه‌های آب شرب پیشرفت‌های بسیار خوبی داشتیم. همچنین در ‌بخش آب کشاورزی نیز تفاهمنامه‌ای‌ را با وزارت جهاد داریم‌ که امیدواریم آغاز گسترده‌ آن در سال آینده سرعت بیشتری بگیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه