logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

امیرعبداللهیان:

روابط ایران و سوریه در بهترین وضعیت خود قرار دارد

روابط ایران و سوریه در بهترین وضعیت خود قرار دارد
وزیر امورخارجه گفت: روابط ایران و سوریه در بهترین وضعیت قرار دارد و خواست مسئولان دو کشور رساندن روابط اقتصادی و تجاری به سطح روابط سیاسی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛حسین امیرعبداللهیان روز شنبه در نشست خبری با فیصل المقداد همتای سوری خود افزود: رئیس جمهوری سوریه از آیت الله رئیسی برای دیدار از دمشق دعوت کرد و تمام تلاشمان را برای انجام این سفر به کار می گیرم.

وی اضافه کرد: توافقنامه های مختلفی میان دو کشور امضا شده است که اجرا می شود و در این سفر نیز با وزیر خارجه سوریه برای تمدید سند همکاری های راهبردی طولانی مدت دو کشور به توافق رسیدیم و در آینده نزدیک امضا می شود.

امیرعبداللهیان گفت: در دیدار با رئیس جمهوری سوریه موضوعات دوجانبه، راهبردی، منطقه ای و بین المللی مورد اهتمام دو طرف را بررسی کردیم که دیدگاه های دو طرف همسان بود.

وی بیان کرد: حاکمیت ملی و یکپارچگی سرزمینی کشورها باید محترم شمرده شود و ما به تلاشهای دیپلماتیک خود برای نزدیک کردن و حل و فصل مشکلات و اختلافات میان سوریه و ترکیه ادامه می دهیم.

وزیر امورخارجه گفت: هنگامی که احساس کردیم احتمال دارد که نیروهای ترکیه به شمال سوریه حمله کنند، برای جلوگیری از این اقدام به موضوع ورود کردیم.

امیرعبداللهیان افزود: بسیار خرسند هستیم که تماس های ما با سوریه و ترکیه به سنگین شدن کفه گفت و گوها میان دو کشور منجر شد.

وی اضافه کرد: همکاری میان تهران و دمشق در همه زمینه ها بویژه در زمینه انرژی ادامه دارد و رایزنی هایی درباره ایجاد نیروگاه های حرارتی در سوریه انجام شد.

فیصل مقداد: اگر همپیمانی مانند ایران نداشتیم، مشخص نبود چه اتفاقی رخ می‌داد

وزیر خارجه سوریه هم در این نشست خبری مشترک با وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، ضمن قدردانی از حمایتهای تهران از دمشق، گفت که دو کشور قصد دارند برای مقابله با تحریمهای غرب، روابط اقتصادی و بازرگانی خود را گسترش دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه