مدیر کمیته امداد مغان:

پنج میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان مغان اعطا شد

پنج میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان مغان اعطا شد
مدیر کمیته امداد مغان از پرداخت پنج میلیارد و 77 میلیون ریال تسهیلات برای اجرای 50 طرح دامپروری در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سیفار، علی نوروزی، در همایش ترویج دامپروری و کشاورزی برای مجریان اشتغال کمیته‌ امداد شهرستان مغان، ارتقاء سطح آگاهی مجریان طرح‌های خودکفایی از ظرفیت دامپروری و کشاورزی منطقه را از اهداف برگزاری این همایش برشمرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سیفار،,

مدیر کمیته‌ امداد شهرستان مغان با اشاره به اینکه از سال 1374 تا به امروز در سطح شهرستان مغان، یک هزار و 41 طرح دامپروری و 23 طرح کشاورزی و باغداری توسط ایجاد شده است؛ یاد آور شد: با توجه به بررسی‌های کارشناسانه و پتانسیل منطقه، بیشترین طرح‌های اجرا شده در منطقه در بخش‌های دامپروری، باغداری و کشاورزی بوده است.

,

وی با اعلام اینکه 50 طرح اجرا شده در زمینه دامپروری مربوط به هشت ماه‌ سال‌جاری می‌باشد؛ افزود: برای اجرای این تعداد از طرح‌ها افزون بر پنج میلیارد و 77 میلیون ریال در قالب تسهیلات اشتغال و خودکفایی اعطا شده است.

,

مدیر کمیته‌ امداد شهرستان مغان تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی دامداری و دامپروری یکی از مهمترین اقدامات این نهاد مقدس در جهت آموزش صحیح و اصولی نگهداری دام و همچنین مسائل مربوط به دامپروری است تا مددجویان بتوانند با گذراندن این دوره‌ها از آموزش‌های صحیح و اصولی بهره‌مند شوند.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه