مدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت خبر داد:

آغاز اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در سیستان و بلوچستان

آغاز اجرای طرح نظارتی ویژه شب یلدا در سیستان و بلوچستان
مدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان از آغاز طرح نظارتی ویژه شب یلدا از امروز در سراسر استان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، محمد رفیع سلطانزاده مدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت، معدن و تجارت در گفت و گو با خبرنگار عصر هامون با اشاره به نزدیکی شب یلدا و افزایش نامتعارف قیمت ها توسط برخی افراد خبر داد و گفت : این طرح از روز 25 آذرماه آغاز و تا 2 دی ماه ادامه دارد و بازرسان این سازمان در زمینه کالاهایی که بیشتر در این ایام در سبد خرید خانوار قرار دارد از جمله انواع آجیل ، شیرنی ، میوه و ... نظارت خواهند داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,


وی در ادامه بیان داشت : برخی از افزایش قیمت این کالاها متاثر از افزایش تقاضا است و در راستای احقاق حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از سوءاستفاده عوامل سودجو در سطح بازار ، هماهنگی های لازم هم با دستگاه های مرتبط از جمله تعزیرات حکومتی ، مجامع امور صنفی و اتحادیه های مرتبط صورت پذیرفته است .

,
,


سلطانزاده افزود :  70 اکیپ بازرسی اعم از بازرسان اصناف و بازرسان این سازمان بمنظور حصول اطمینان از رعایت سود مصوب و همچنین رسیدگی به موقع به شکایات مردمی و برخورد قاطع با تخلفات احتمالی در مدت اجرای این طرح آماده خدمت رسانی به شهروندان استان هستند.

,
,


مدیر بازرسی و نظارت سازمان صنعت ، معدن و تجارت در پایان یادآور شد : با توجه به افزایش تقاضا و حجم گسترده ی بیش از 34 هزار واحد صنفی در استان مردم استان می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف اعم از گرانفروشی ، کم فروشی ، عدم درج قیمت و ...  با سامانه تلفن 124 شکایت خود را در میان بگذارند.

انتهای پیام/گ

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه