logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

ملی پوشان استقلال تهدید به جدایی کردند

ملی پوشان استقلال تهدید به جدایی کردند
ملی پوشان تیم استقلال اوضاع خوبی در این تیم ندارند و به همین دلیل خواستار مشخص شدن اوضاع خود در تیم هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابا اینکه تیم ملی در کشور آفریقای جنوبی بسر می برد و ملی پوشان تیم استقلال نیز همراه کی روش هستند اما این بازیکنان خواستار این هستند که تکلیفشان پس از بازی های آسیایی روشن شود و آنها تیم خود را بشناسند به همین دلیل از مسئولان باشگاه استقلال درخواست کردند که وضعیت آنها را روشن کنند تا آنها با خیالی آسوده خود را برای بازیهای آسیایی آماده کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


شایان ذکر است ملی پوشان تیم استقلال از اردوی تیم ملی مسئولان را تهدید کردند و اعلام داشتند که اگر اوضاع به خوبی پیش نرود آنها از استقلال جدا می شوند و نمی توانند با این شرایط در تیم بمانند.

گفتنی است تیموریان از تیم استقلال جدا شده است اما بیک زاده و حیدری به همراه چند ملی پوش دیگر خواستار این هستند که اوضاعشان در تیم استقلال تغییر کند زیرا در غیر اینصورت ترجیح می دهند از تیم جدا شوند و به تیم دیگری بروند. این در حالی است که قلعه نویی به مسئولان تیم استقلال اعلام کرده است این بازیکنان را به باشگاه سپرده است و این مسئولان هستند که در خصوص این بازیکنان تصمیم گیری می کنند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه