ترافیک روان در محورهای مواصلاتی مهران
جانشین پلیس راه راهور ناجا گفت: هماکنون با تقلیل محسوسی در ورود زائران از مرز به مهران و به دنبال آن، خروج آنها از مهران به سایر شهرستانها مواجهیم که این امر باعث ایجاد ترافیکی روان در محور مواصلاتی مهران شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس، سرهنگ صمد اسفندیاری جانشین پلیس راه راهور ناجا، در مورد آخرین وضعیت ترافیکی مهران اظهار داشت: هم اکنون ترافیک روانی را در مهران شاهد هستیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ,جانشین پلیس راه راهور ناجا تصریح کرد: ورود زائران از مرز به مهران و خروجشان از مهران به سایر شهرستانهای کشور نسبت به روزهای گذشته تقلیل محسوسی یافته که این امر تردد را کمتر کرده است.
, جانشین پلیس راه راهور ناجا تصریح کرد: ورود زائران از مرز به مهران و خروجشان از مهران به سایر شهرستانهای کشور نسبت به روزهای گذشته تقلیل محسوسی یافته که این امر تردد را کمتر کرده است.,سرهنگ اسفندیاری خاطرنشان کرد: هماکنون با توجه به کاهش آمار زائران، تردد و ترافیک روان در محورهای مواصلاتی مهران گزارش شده است.
, سرهنگ اسفندیاری خاطرنشان کرد: هماکنون با توجه به کاهش آمار زائران، تردد و ترافیک روان در محورهای مواصلاتی مهران گزارش شده است.,انتهای پیام/ف
, انتهای پیام/ف,]
ارسال دیدگاه