بخشدار مرکزی سروآباد:

اتاق فکر در بخش مرکزی شهرستان سروآباد تشکیل می شود

اتاق فکر در بخش مرکزی شهرستان سروآباد تشکیل می شود
بخشدار مرکزی سروآباد گفت: برای توسعه پایدار و توجه خاص به زیر ساخت های توسعه در بخش مرکزی شهرستان سروآباد تشکیل اتاق فکر یک ضرورت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا عطا حسینی در گفت و گو با خبرنگار اورامانات، اظهار کرد: با توجه به اعتقاد و باور قلبی اینجانب به خرد جمعی و قبول این موضوع که مالک اصلی و واقعی دولت، مردم قدرشناس و فهیم هستند، هر گونه نظر، پیشنهاد، خدمت و فعالیت در راستای حل مشکلات مهم شهرستان سروآباد را وظیفه بخشداری و همکاران می دانم.
وی تشکیل اتاق فکر را گام مهمی در جهت هم فکری و تعامل صاحب نظران در فعالیت های مختلف دانست و گفت: برای توسعه پایدار و توجه خاص به زیر ساخت های توسعه در بخش مرکزی شهرستان سروآباد تشکیل اتاق فکر یک ضرورت است.
بخشدار مرکزی سروآباد با بیان اینکه دهیاران نمایندگان مردم و سربازان دولت در سطح روستاها در حال خدمت رسانی و فعالیت هستند، تصریح کرد: دهیاران با تعامل بیشتر با شوراهای اسلامی و ارتباطی منسجم با ادارات و نهادهای دولتی برنامه ها و پروژه‌های خود را اولویت‌بندی کنند و با ایجاد محیطی سالم از مهاجرت مردم به شهرها خودداری کنند.
وی افزود: علاقه‌مندان به مشارکت در امر تصمیم‌گیری، برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در بخش مرکزی شهرستان سروآباد می‌توانند نظرات خود را در بخش‌های مختلف گردشگری، فرهنگی، اقتصادی و ... ارائه کنند.
حسینی تشکیل اتاق فکر برای ساماندهی و بهبود فعالیت‌ها و ایجاد فرصت‌های سرمایه‌گذاری را اقدامی مؤثر در توسعه و پیشرفت عنوان کرد و از تشکیل این اتاق در آینده ای نزدیک خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار اورامانات,
,
,
,
,


گفتنی است، بخش مرکزی شهرستان سروآباد دارای 52 روستا می باشد.
 

,
,
,

انتهای پیام /پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه