واکنش برادر شهید آذینپور به اظهارات موهن نعیمه اشراقی
توهین به امام (ره) و خانواده شهدا ظلم بسیار بزرگی است
برادر شهید آذین پور در واکنش به اظهارات موهن نعیمه اشراقی گفت: وی به یاد ندارد که چطور جوان های این مرزو بوم با عشق به آرمانهای حضرت امام(ره) مشتاقانه مرگ را در جبهه نبرد، در آغوش می گرفتند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سایت شاهین پیام، برادر سردار شهید حمید آذین پور رئیس دفتر سابق نیروی زمینی سپاه پاسداران ، با اشاره توهین اخیری که از سوی نعیمه اشراقی به امام خمینی(ره) و خانواده شهدا شده است اظهار داشت:مطلبی که نعیمه اشراقی در مورد امام خمینی (ره) بیان نمودن ظلمی است بسار بزرگ در حق بنیانگذار انقلاب اسلامی.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, شاهین پیام,وی افزود : گویا ایشان فراموش نمودن که جوان های این مرزو بوم با عشق به آرمانهای خمینی کبیر سر از پا شناخته مشتاقانه مرگ را در جبهه ی نبرد در آغوش می گرفتند.
,امیر آذین پور این توهین را توهینی بزرگ در قبال شهدا و امام یاد کرد و افزود: انشالله خداوند متعال همه ی مارا یاری کند تا سنجیده تر در مورد انسان ها و واژه های بزرگ اظهار نظر کنیم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه