logo
جمعه 24 مهر 1405 | جمعه 16 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رونمایی از تمبر تبعید رهبر انقلاب

رونمایی از تمبر تبعید رهبر انقلاب
در پنجمین همایش خورشید ولایت در ایرانشهر, مستند '۲۳۷ روز' با موضوع بازخوانی دوران تبعید مقام معظم رهبری به ایرانشهر اکران و از تمبر یادبود واقعه تبعید ایشان نیز رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق، پنحمین همایش خورشید ولایت با حضور مسئولان استانی و جمع زیادی از مردم ایرانشهر در مصلی این شهرستان با شکوه خاصی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان در این مراسم اظهار داشت: 28 آذر ماه در استان سیستان و بلوچستان یادآور یک رویداد مهم در تاریخی انقلاب اسلامی ایران است.

حجت الاسلام عباس دانشی افزود: مقام معظم رهبری در سال 1356, به دلیل اینکه یکی از یاران صدیق و وفادار حضرت امام خمینی (ره) و از پیشگامان نهضت اسلامی ملت ایران بود به دنبال دستگیری های متوالی از سوی رژیم ستمشاهی به شهرستان ایرانشهر تبعید شد.

وی بیان کرد: این رویداد مبارکی است که بعد از سال ها باید به آن بپردازیم اما چون مقدمه و سرآغاز برای یک پیوند عاطفی و ارزشمند بین مردم شهرستان ایرانشهر و مقام معظم رهبری در مدت 237 روز تبعید ایشان به این شهرستان است, ما شاهد توجه و عنایت ایشان به مردم شهرستان ایرانشهر و متقابلا مردم منطقه نسبت به ایشان بوده ایم.

مدیرکل ارشاد سیستان و بلوچستان عنوان کرد: مردم ولایتمدار ایرانشهر به خوبی بخ یاد دارند سیلی را که در آن سال اتفاق افتاد و این روحانی تبعیدی را در راس امداد رسانی به سیل زدگان مشاهده کردند، لذا از همان زمان احساسات عاطفی بین ایشان و مردم شکل گرفت که می تواند به عنوان یک رویداد تاریخی مورد توجه ما قرار گیرد.

دانشی با اشاره به اینکه 4 سال پیش همایش خورشید ولایت در شهرستان ایرانشهر برگزار شد, افزود: امسال نیز شاهد برگزاری پنجمین همایش "خورشید ولایت" در این منطقه هستیم.

وی هدف از برگزاری این همایش را پیوند و تحکیم مناسباتی که بین مردم و امام خامنه ای وجود دارد, عنوان و تصریح کرد: امام خامنه‌ای در شهرستان های دیگر نیز تبعید بودند اما در شهرستان ایرانشهر بیتی که در آن اقامت کرده بودند وجود دارد.

در این همایش, اکران مستند 237 روز این رویداد تاریخی صورت پذیرفت همچنین از تمبر یاد بود این واقعه تاریخی نیز رونمایی شد.

از دیگر برنامه های این همایش, رونمایی از پوستر فراخوان همایش پژوهشی ولایت است که توسط دانشگاه ولایت شهرستان ایرانشهر  انجام شده است.

این همایش امروز در مصلای نماز جمعه شهرستان ایرانشهر با حضور علما، خانواده معظم شهدا، معتمدان، ریش سفیدان، دانشگاهیان، مدیران و مسئولان شهرستانی برگزار شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه