رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس خبر داد:

تشکیل 13 پرونده تخلف در 86 بازرسی جهت کنترل بازار شب یلدا

تشکیل 13 پرونده تخلف در 86 بازرسی جهت کنترل بازار شب یلدا
رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس از تشکیل 13 پرونده تخلف در 86 بازرسی در خصوص کنترل بازار شب یلدا در روزهای اخیر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  جعفر نوبخت در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذرپیام با اعلام اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار شب یلدا، گفت: این طرح با هماهنگی اتاق اصناف، اتحادیه های ذیربط، بازرسی و نظارت اصناف و تعزیرات حکومتی با ایجاد گشت های مشترک، از تاریخ 20 لغایت 30 آذر در حال اجراست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , آذرپیام,

نوبخت بیان کرد: احقاق حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از سوء استفاده سودجویان در سطح بازار از جمله اهداف اجرای این طرح می باشد.

,

وی خاطرنشان کرد: بازرسان این اداره با معیار قرار دادن رعایت ظریب سود مصوب و همچنین رسیدگی به موقع به شکایات مردمی و برخورد با متخلفین در کالاهای اولویت دار برای این ایام از جمله انواع آجیل، شیرینی و میوه اقدام به تشکیل 13 پرونده تخلف در مجموع 86 بازرسی انجام شده تا امروز کرده اند که عمدتا به علت عدم درج قیمت روی کالاها بوده است.

,

رییس اداره صنعت، معدن و تجارت سلماس  با اشاره به نظارت مستمر اداره صنعت و معدن بر اجرای صحیح قیمت های اصلاح شده نان درشهرستان، یادآور شد: بازرسان اداره صنعت و معدن به صورت مستمر بر اجرای صحیح این قیمت ها نظارت دارند و با هرگونه تخلف از جمله وزن چانه، کم فروشی، گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه آرد برخورد قانونی خواهند کرد.

,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه