ویزیت رایگان زائران پیاده حرم رضوی در محور چناران
رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چناران از آمادگی کامل بهداری شمال شرق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برای درمان زائران پیاده حرم رضوی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای چناران، ، حسین اصغری ثانی رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چناران اظهار داشت: بهداری شمال شرق سپاه، امکانات بسیار خوبی نظیر سرویس بهداشتی برای خواهران و برادران، درمانگاه سیار مجهز به تجهیزات پزشکی، داروخانه و آمبولانس را در محور چناران و در کنار پل گلبهار مستقر کرده و علاوه بر این دو سالن سیار مجهز به امکانات گرمایشی به ظرفیت ۵۰۰ نفر برای اقامت خواهران و برادران احداث شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , نقل از , ندای چناران،, ندای چناران،, ندای چناران،,اصغری ثانی افزود: مرکز خدمات بهداشتی و درمانی سپاه علاوه بر کادر نظامی و نیروهای خدمتگزار، از دو پزشک خانم و آقا، ۶ پرستار خانم و آقا و دو تکنسین دارویی بهره میگیرد.
,وی ادامه داد: همچنین مجموعه سپاد در کنار بهداری شمال شرق، از زائران پیاده امام رضا (ع) با چای و شیرینی، میوه و غذای گرم پذیرایی میکنند.
,رئیس میراث فرهنگی چناران همچنین ویزیت بیش از ۲۵۰ زائر توسط پزشکان بهداری شمال شرق، ارائه خدمات تزریقات و پانسمان به ۱۳۰ تن، ارائه خدمات دارویی به ۲۳۰ نفر و اعزام یک تن به بیمارستان را عملکرد دومین روز کاری برادران سپاه در بهداری شمال شرق عنوان کرد.
,]
ارسال دیدگاه