مسئول روابط عمومی فرمانداری:
پژوهش در روابط عمومی امری ضروری و اجتناب ناپذیر است
مدیر روابط عمومی فرمانداری شهرستان ورامین گفت : تحقیق وپژوهش یکی از فعالیتهای مهم وبه عبارتی از ارکان روابط عمومی است و مدیران روابط عمومی می باید در این امر اهتمام داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورامین ما: حامد رستمی روز پنجشنبه در چهارمین جلسه هیأت رئیسه روابط عمومی های شهرستان ورامین که در شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد گفت : اگر بپذیریم سنجش افکار عمومی یکی از فعالیتهای عمده ومهم روابط عمومی است پس بهره گیری از روشهای پژوهشی وتحقیق گامی بلند در جهت دستیابی به اهداف روابط عمومی است .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,وی اظهار داشت:دراین بخش دو بستر و جایگاه مهم وجود دارد اول سنجش نظرات ودیدگاههای مردم و یا به عبارتی ارباب رجوع از طریق تحقیقات میدانی و با استفاده از روشهای مختلف نمونه گیری و دوم بررسی وتجزیه و تحلیل محتوای وسایل ارتباط جمعی بویژه مطبوعات امروزه بسیاری از متولیان ودست اندرکاران روابط عمومی افکار عمومی را به عنوان یک عامل تأثیر گذار ومهم در تحولات سازمانی واجتماعی قبول دارند ولی نگاه آنان نسبت به افکار عمومی مبتنی بر پایگاه وجایگاه علمی نیست .
,وی تصریح کرد:بسیاری از صاحبنظران معتقدند که فعالیت روابط عمومی باتحقیق وپژوهش آغاز شده و با ارزیابی به پایان می رسد امروزه در روابط عمومی های نوین وکارآمد تحقیقات وپژوهش به ویژه سنجش افکار موجب شده تا تصمیم گیر ی ها وتصمیم سازی ها درسازمان مخاطب محور شده وسطح فعالیتها وموفقیتها ی سازمانی ارتقا یابد
,دبیر شورای روابط عمومی شهرستان ورامین تصریح کرد:مدیران روابط عمومی در خط مقدم مقابله با توطئه های فرهنگی دشمنان قرار دارند و باید با اطلاع رسانی و شفاف سازی لازم ، خط بطلانی بر توطئه دشمنان قسم خورده نظام بکشند.
,وی گفت : مدیران روابط عمومی در خط مقدم اطلاع رسانی قرار دارند و باید با آگاه سازی افکار عمومی بر ابزارهای تبلیغی دشمنان غلبه نمایند .
,مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین نیز در این جلسه گفت : دشمنان ایران اسلامی که در جریان دوران هشت سال دفاع مقدس شکست سختی از ملت ایران خورده بودند تلاش دارند تا با راه اندازی جبهه جنگ نرم به مقابله با نظام مقدس جمهوری اسلامی بیایند که یقینا روابط عمومی ها می توانند با آگاه سازی لازم به مقابله با این شبیخون فرهنگی بیایند.
,دکتر بابک بختیاری افزود: روابط عمومی باید آگاه سازی جامعه از راه های نفوذ دشمنان این توطئه را نیز خنقی نمایند.
,وی گفت: روابط عمومی چشم بینا و گوش شنوای هر دستگاه و ارگان می باشند و باید با اطلاع رسانی صحیح از خدمات صورت گرفته ، مردم را به نظام امیدوار نمایند.
,انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه