موقوفه تجاری ملاحیدر به بهره برداری می رسد
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه خوانسار گفت: همزمان با هفته وقف موقوفه تجاری آخوند ملاحیدر با مشارکت بخش خصوصی به بهره برداری می رسد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی خوانسار چشمه سار، حجت الاسلام عباس نصیر الاسلامی در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری با اشاره به تاکید آیات و روایات به سنت حسنه وقف در خصوص طرح ها و پروژه های عمرانی موقوفات در خوانسار اظهار کرد: موقوفه تجاری آخوند ملا حیدر با مشارکت بخش خصوصی و با ابعاد 70 مترمربع و در سه طبقه با موقعیت تجاری و خدماتی در هفته وقف به بهره برداری می رسد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشمه سار,
وی افزود: یکی دیگر از پروژه های در دست ساخت نمای امامزاده جلال الدین سلطان است که قرارداد استیل کاری گنبد این بقعه با هزینه ای بالغ بر 500میلیون ریال بسته شده است و امیدواریم طی یک ماه آینده این پروژه به بهره برداری برسد.
,
رئیس اداره اوقاف و امور خبریه خوانسار گفت: طرح دیگری که اکنون در حال اجرای است سنگ کاری دیواره سالن ها و رواق های امامزاده احمد علیه السلام است و هم چنین پروژه دیگری که قرار داد آن به تازگی بسته شده است نماکاری و استیل کاری گنبد امامزاده سید صالح علیه السلام است.
,
وی افزود: از دیگر طرح های عمرانی اوقاف پروژه بازسازی و توسعه صحن امامزاده محمود معروف به باباترک است که برای اولین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدام به بازسازی صحن و رواق این امامزاده شده است.
,
نصیرالاسلامی خاطر نشان کرد: یکی از مشکلات موقوفات در خصوص پروژه های عمرانی کمبود اعتبار و نقدینگی است که عمدتا روند پیشرفت پروژه ها را دچار تاخیر می کند که با کمک و نیت خیر خیران و سرمایه گذاران روند تکمیل این پروژه ها نیز تسریع خواهد شد.
,
انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه