از مهرماه امسال تاکنون:
یک هزار جلد کتاب به کتابخانه عمومی سلماس اهدا شده است
رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سلماس از اهدای بیش از 1000جلد کتب در زمینه های مختلف از اول مهر ماه امسال خبر داد و اهدای هر کتاب را اهدای دوباره زندگی به کتابخانه ها دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، هادی درستی رئیس کتابخانه های عمومی شهرستان سلماس در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذرپیام از آذربایجان غربی اظهار کرد:اولین هدف کتابخانه ها فرهنگ سازی و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است بنابرین باید با بسط و گسترش و زمینه سازیدر این موضوع و همچنین تلاش در جهت خدمات رسانی هرچه بهتر برای جذب اقشار جامعه به سمت و سوی مطالعه تلاش کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آذرپیام,وی افزود: فرهنگ سازی برای اهدای کتاب، یکی از بهترین روش ها برای ارتقاء سطح مطالعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی است و باید اهدا کنندگان کتاب را به نحو مقتضی معرفی و تشویق کرد.
,درستی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری عنوان کرد:کتاب، دروازه ای به سوی گستره ی دانش و معرفت است و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است.
,وی گفت:برای یک ملت خسارتی بزرگ است که افراد آن، با کتاب سر و کاری نداشته باشند و برای یک فرد، توفیق عظیمی است که با کتاب، مأنوس و همواره در حال بهره گیری از آن، یعنی آموختن چیزهای تازه باشد.
,درستی بیان کرد: مردم ما نسبت به کتاب باید بیش از آنچه که امروز انس دارند، نزدیک شوند و کتابخوانی برای یک مردم، فریضه ای لازم است که باید اهمیتش حفظ شود.
,وی افزود:طی سه ماه پاییز امسال کتاب های باارزشی در موضوعات حقوق،کتب درسی و مذهبی و همچنین ادبیات به این کتابخانه اهدا شده که بعد از شماره گذاری و ثبت در اختیار مراجعه کنندگان عزیز قرار خواهد گرفت.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه