تکذیب حضور مدیری در"شاهگوش"
مهران مدیری و گروهش در حال ساخت سریال «شوخی کردم» برای شبکه نمایش خانگی اند و داوود میرباقری هم اولین تجربه اش در شبکه نمایش خانگی را با «شاهگوش» تجربه می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از "بانی فیلم"، طی چند روز گذشته خبری مبنی بر حضور مهران مدیری در نقش یک روحانی در سریال «شاهگوش» روی سایت چند خبرگزاری قرار گرفت و با واکنش های بسیاری مواجه شد، چرا که در متن خبرها آمده بود این اولین همکاری مدیری با میرباقری و اولین باری است که او در نقش یک روحانی بازی می کند. روابط عمومی این سریال با تکذیب خبری که توسط بعضی سایت ها منتشر شده به «بانی فیلم» اعلام کرد: تاکنون هیچ گفتگویی برای حضور این هنرمند در سریال داوود میرباقری انجام نشده است.
این خبر در حالی منتشر شد که مهران مدیری و گروهش در حال ساخت سریال «شوخی کردم» برای شبکه نمایش خانگی اند و داوود میرباقری هم اولین تجربه اش در شبکه نمایش خانگی را با «شاهگوش» تجربه می کند.
توزیع این اولین قسمت این سریال از اول آبان ماه آغاز می شود و تصویر برداری آن هم چنان ادامه دارد. سریال «شاهگوش» با بازی اکبر عبدی، محسن تنابنده، فرهاد اصلانی، طناز طباطبایی، الهام پاوهنژاد، احمد مهرانفر، شهرام حقیقتدوست، مرجانه گلچین، حمیدرضا آذرنگ، رسول نجفیان، حامد میرباقری، سیروس گرجستانی و... در حال تولید است.
,
,
,
,
انتهای پیام/ک
]
ارسال دیدگاه