آخرین وضعیت گاز رسانی به شهرستان آلاشت
مدیرعامل گاز استان مازندران در خصوص وضعیت گاز رسانی شهرستان آلاشت اظهار داشت: این پروژه شامل 3 قطعه 7 کیلومتری است که از قطعه اول آن حدود 5 کیلومتر لوله گذاری شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از سوادکوه آنلاین محسن عرب مقصودی در خصوص گازرسانی به شهر آلاشت گفت: گاز رسانی به آلاشت شامل 3 قطعه 7 کیلومتری است که از قطعه اول آن حدود 5 کیلومتر لوله گذاری شد و 2 کیلومتر باقیمانده آن مشکلات تهیه لوله و پیمانی داشته است که در حال برطرف کردن آن هستیم تا توسط پیمانکار انجام شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوادکوه آنلاین,وی ادامه داد: فاز اول نقشه برداری ها و مطالعات آن انجام شده است و با منابع طبیعی نیز هماهنگی هایی صورت گرفت.
,مدیرعامل گاز استان مازندران افزود: مشاوران طرح را آماده کرده اند ولی چون بودجه فاز اول و دوم در قالب بند (ق) تبصره قانون دیده شده است، پس از ابلاغ بودجه پیمانکار آن مشخص و عملیات آغاز می شود.
,عرب مقصودی در پایان با اشاره به اعتبار پیش بینی شده تصریح کرد: اعتبار لازم برای این پروژه 350 میلیارد ریال است.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه