کشف 1524 قوطی مشروبات الکلی در اهواز

کشف 1524 قوطی مشروبات الکلی در اهواز
معاون دادستان عمومی و انقلاب شهرستان اهواز از کشف 1524 قوطی و 288 بطری مشروبات الکلی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از رهیاب نیوز علی اصغر صادقی گندمانی اظهار داشت: به دنبال وصول خبری از سوی رئیس پلیس امنیت اخلاقی فرماندهی انتظامی استان مبنی بر ورود یک محموله مشروبات الکلی به اهواز، حکم قضایی برای اقدامات مقتضی صادر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا، , رهیاب نیوز ,

وی ادامه داد: نیروهای پلیس با تعقیب خودروی حامل مشروبات الکلی و شناسایی متهمان، اقدام به دستگیری متهمان نمود.

,

صادقی گندمانی افزود: مأموران در بازرسی از دو منزل مسکونی واقع در کوی نبوت اهواز مقدار 288 بطری مشروبات الکلی، 1524 قوطی ویسکی و 120 لیتر مشروبات الکلی دست ساز کشف و ضبط کردند.

,

سرپرست دادسرای امور جنایی و انقلاب اهواز اظهار داشت: در این راستا هشت نفر دستگیر و با صدور قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه