اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بحران هولناک آوارگی در عراق

بحران هولناک آوارگی در عراق
معاون نخست وزیر عراق با بیان این که مشکل آوارگان عراقی همچنان امنیت، حقوق بشر و ساختار جامعه عراق را تهدید می کند، گفت: عراق برای مقابله با مشکل آوارگان، به 10 تریلیون دینار نیاز دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از العالم، "صالح مطلک" در دیدار با تیم کاری تدوین سیاست ملی اداره پرونده آوارگان عراق، بزگترین چالش پیش روی عراق را که همچنان امنیت، حقوق بشر و ساختار جامعه این کشور را تهدید می کند، مساله آوارگی عنوان کرد و گفت: تاکنون نزدیک به دو میلیون و پانصد هزار عراقی مجبور به ترک خانه و کاشانه خود و رویاروی با مشکلات و خطرهای آوارگی شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, العالم,


وی افزود: ما برای مقابله با این مشکل به بودجه 10 هزار میلیارد دیناری نیاز داریم و مقابله با این چالش باید با هماهنگی کامل نهادها و وزارتخانه صورت گیرد.

مطلک تاکید کرد که مهار این پرونده پیچیده از سوی طرف یا نهادی واحد امکان پذیر نیست حل و فصل آن، مستلزم اقدامی جمعی و هماهنگ از سوی همه نهادها و وزارتخانه هاست.

"سلامه خفاجی"عضو شورای کمیساریای عالی حقوق بشر نیز با اشاره به این که حل و فصل مشکل آوارگان عراقی از سوی یک نهاد یا وزارتخانه ممکن نیست، گفت: تیم کاری تدوین سیاست اداره پرونده آورگان از چند وزارتخانه و دستگاه ذی ربط از جمله وزارت مهاجرت، دستگاه امنیتی، وزارتخانه های دفاع، کشور، بهداشت، دفتر نخست وزیری و... تشکیل شده است.

به دنبال یورش تروریست های داعش به مناطقی از عراق و اشغال چند شهر و منطقه، بزرگ ترین موج آوارگی در تاریخ عراق به به راه افتاد و بسیاری از شهروندان عراقی مجور شدند خانه و کاشانه خود را ترک کنند و آواره شوند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه