فرمانده سپاه ناحیه آبدانان:

مردم در 9 دی ماه سال 88 دشمنان را مأیوس کردند

مردم در 9 دی ماه سال 88 دشمنان را مأیوس کردند
فرمانده سپاه ناحیه آبدانان گفت: مردم در 9 دی ماه سال 88 دشمنان را مأیوس کردند و نشان دادند که تا آخرین لحظه و نفس از انقلاب اسلامی و رهبری دفاع خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  فرمانده سپاه ناحیه آبدانان در گفت وگو با خبرنگار آبدانان نیوز گفت: فتنه 88 مصداق عینی و عملی براندازی بود و این حرکت با پشتیبانی کشورهای مستکبر خصوصاً آمریکا، آمده بود تا نظام مقدس جمهوری اسلامی را براندازد، اما بحمدلله موفق نشد.

سرهنگ پاسدار محمد علی جعفری بیان کرد: کسانی که فتنه 88 را رقم زدند در عمل بی اعتقادی خود را به ولایت فقیه نشان دادند.

وی گفت: مردم در 9 دی ماه سال 88 دشمنان را مأیوس کردند و نشان دادند که تا آخرین لحظه و نفس از انقلاب اسلامی و رهبری دفاع خواهند کرد.

سرهنگ پاسدار محمد علی جعفری گفت: اگر هدایت های حکیمانه رهبر معظم انقلاب، دلدادگی مردم به خدا و بصیرت آنها نبود، وضع کشور ما اکنون این گونه نبود.

وی بیان داشت: حماسه 9 دی در تاریخ انقلاب فصل جدیدی را گشود و در حقیقت قدرت، عظمت نظام و عمق اعتقاد مردم و ارزش های جمهوری اسلامی را به نمایش گذاشت.

فرمانده سپاه ناحیه آبدانان گفت: بنا به فرموده مقام معظم رهبری ؛نهم دی ماه 88حادثه کوچکی نیست، بلکه آن حرکت عظیم و ماندگار مردمی، شبیه حرکت بزرگ ملت در روزهای اول انقلاب است و باید تلاش شود در سالگرد این حماسه حرف اصلی ملت یعنی حرکت در سایه دین و تحقق وعده های الهی تبیین شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا , آبدانان نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ش

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه