بانوی اهل سنتی که سالی 4 بار به زیارت امام رضا (ع) می رود
بانوی گمیشانی گفت: حاضرم جانم را در راه امام رضا (ع) فدا کنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ساحل گمیشان آمان بی بی نیکوکار بانوی میانسال اهل سنت گمیشانی در گفتگو با خبرنگار ما گفت: عشق و محبت به ائمه اطهار بدون هیچ شکی در دل ما اهل سنت وجود دارد.
, ساحل گمیشان ,وی ادامه داد: همه جان و روح من فدای امام رضا علیه السلام .من آنقدر این امام پاک و معصوم را دوست دارم که حاضرم نه یک بار که صد ها بار به خاطرش جان دهم.
,نیکوکار ادامه داد:من سالی چهار مرتبه به زیارت امام هشتم می روم و همیشه به ایشان متوسل شده و نذر می کنم و حاجات خودم را از آقا می گیرم .
,این بانوی میانسال گفت: هر بار که در حرم آقا هستم تمام دردها و بیماریها و مشکلات برایم کوچک می شود. و آنجا حال بسیار خوبی دارم .
,

, پدر سالخورده گمیشانی:بعد از پیامبر گرامی اسلام اهل بیت خصوصا امام هشتم نور چشم و عزیز ما اهل سنت هستند./نام فرزندم علیرضا است.
,حاجی طوی قلی اونق کارمند میانسال اداره مخابرات گمیشان در گفتگو با ساحل گمیشان گفت: من تا به حال بارها به زیارت امام رضا (ع) رفته ام و افراد زیادی را می شناسم که با توسل به حضرت و دعا به درگاه خداوند صاحب فرزند شده اند و از گرفتاری ها نجات پیدا کرده اند.
,وی ادامه داد: ما مردم اهل سنت گمیشان همه دوستدار ائمه خصوصا امام هشتم که مهمان ایرانیان هستند می باشیم من نام فرزند خود را به عشق مولا علیرضا گذاشتم و در شهر ما نام مبارک رضا و اسم های ترکیبی نظیر محمد رضا و علیرضا زیاد است و این به دلیل علاقه ما به وجود نازنین آقا می باشد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه