با گذشت ۱۳ ماه پل شفارود همچنان در بلاتکلیفی+تصاویر

با گذشت ۱۳ ماه پل شفارود همچنان در بلاتکلیفی+تصاویر
باگذشت ۱۳ ماه از تخریب پل شفارود وضعیت این پل همچنان در بلاتکلیفی بسر می برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رضوان خبر، جاده شفارود که جاده ای ساحلی و تنها راه ارتباطی روستاهای متعدد و همچنان به عنوان یک کنار گذر ساحلی برای رضوانشهر از مسیر اردجان  به تازه آباد جهت رفت و برگشت به انزلی و همچنین یکی از جاده ها و سواحل زیبا و توریست پذیر شهرستان رضوانشهر می باشد .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رضوان خبر,

تعداد بسیاری پل های رو گذر برای عبور جاده از روی رودخانه های پر تعداد برای این جاده توریستی و پل ارتباطی محلی در نظر گرفته و احداث گردیده ات که هیچ کدام در حال حاضر نه از نظر امنیتی و نه از نظر استاندارد راه و ترابری جز یک پل فلزی قابل قبول نبوده و در وضعیت بسیار نابسامانی قرار دارند .

,

پل ارتباطی شفارود در تاریخ دوم برج هشت سال نود و دو بود که به دلیل قدمت بسیار و عوامل طبیعی تخریب شده و در اصل راه ارتباطی این منطقه قطع گردیده و در حال حاضر مردم به اجبار مسیر چنده متری را باید مسیری بیش از چندصدمتری از کنار ساحل شنی دریا که وضعیتی بسیار نابسامان و چاله چوله های فراوان را دارا می باشد طی کنند که خودروهای شخصی سواری معمولی به سختی از این راه استفاده می کنند . حال پس از گذشت ۱۳ ماه از این رویداد و از بین رفتن پل ارتباطی جاده اصلی شفارود مردم منطقه نسبت به عدم تعریض و احداث دوباره این پل معترض بوده و از مسئولان مربوطه ، همچنین مسئولین شهرستانی از جمله فرماندار شهرستان جهت رسیدگی و اقدام لازم توقع دارند . امید است فرماندار و مسئولان دست اندرکار محترم شهرستان در راستای رفع مشکلات این منطقه از جمله پل تخریب شده و دیگر پل ها که مردم با ترس و لرز از آن ها عبور می کنند و تا کنون چندید اتفاق تلخ را رقم زده اند  و هر لحظه امکان ایجاد و بروز یک حادثه را دارند اقدام لازمی را انجام داده و در برنامه کاری خود قرار دهند .

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه