زخمی که آسیب های جامعه را مضاعف می کند
باخروج از منزل و ورود به خیابانهای شهر شاهد متکدیان از هرجنس وگروهی هستیم که مارا برسر دوراهی کمک کردن یا بی اعتنا بودن به آنها قرار می دهند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز، اشخاصی که با تظاهر به ازکارافتادگی شان جملات تکراری را که بیشتر آنها آمیخته به دروغ است، برزبان می آورند و با نهایت خواری و ذلت، فقر و بیچارگی شان را به رخ دیگران می کشانند تا ازعاطفه و مهرشهروندان نهایت استفاده را ببرند و بدون زحمت کسب درآمد کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,
درترددهای روزمره درمعابر، پل های عابر پیاده، سرچهارراه ها، کنار خیابانها، داخل اتوبوس و مترو وهرمکان عمومی دیگری که باشیم،این افراد را نظاره می کنیم.
توزیع افراد در مشاغل مختلف از جمله ضرورت های جامعه است؛ اما نه هر شغلی که به اجتماع وشهروندان آسیب وارد کند.
,
برخی حرفه ها آسیب ها و معضلات را در جامعه مضاعف می کنند، که نمونه بارزآن همین تکدی گری درشهرها و به خصوص معابر عمومی است.
متکدیانی که با گدایی کردن روزگار می گذارنند، بدون اینکه کاری انجام دهند یا زحمتی به خود بدهند، تنها درتلاش اند با سوء استفاده ازمهر و عواطف شهروندان این منفعت را کسب کنند، شاید برخی هم واقعا نیازمند باشند، لکن شناخت نیازمند واقعی برای بسیاری از اشخاص جامعه که قصد کمک به آنها را دارند، خود معمایی می شود.
,
متکدیان با شیوه های بسیار نوین واحساسات برانگیز امرار معاش می کنند و ازعواطف اشخاص بهترین استفاده را می کنند، پدیده ناشایست و مخربی که با انواع متدها درسطح جوامع مختلف همواره وجود داشته و ازآنجا که دارای ابعاد پیچیده ای می باشد، کنترل و محدود نمودن این معضل روشهای پیچیده مدیریت شهری و روانشناختی اجتماعی را می طلبد.
تکدی گری آسیب اجتماعی است که با خود آسیب های دیگری همانند: دزدی، زورگیری را به همراه دارد و علاوه بر اینها حضور چنین افرادی در جامعه، چهره بصری شهر را هم زشت و غیر قابل تحمل می کند.
,
از گروه نیازمند که بگذریم چه بسا بسیاری متکدیان نه از روی نیاز بلکه از روی عادت این کار را ادامه می دهند، اما این معضل اجتماعی زمانی نگران کننده است که کودکان به وسیله مادران شان به عنوان وسیله ای برای جلب ترحم همشهریان در می آیند تا درآمد بیشتری را نصیب این اشخاص سودجو و فرصت طلب کنند.
,
تکدی گری با ساخت های اجتماعی، اقتصادی هر جامعه در ارتباط است، بدون تردید این پدیده از زشت ترین وقایع اجتماعی است که دیدن صحنه هایش روح هر شهروندی رازخمی می کند.
درد پنهانی در اجتماع که فقر و بیکاری، مهاجرت ، فرار از منزل، طلاق والدین، سود دهی بدون زحمت و سرمایه، بهره کشی از کودکان بی پناه و هزار راز نهفته دیگر از علل عمده بروز این پدیده زشت در جامعه است.
,
بدون تردید پدیده تکدی گری در اکثر شهرهای جهان وجود داشته و به عنوان یک معضل اجتماعی که هم خود مصداق آسیب اجتماعی بوده و هم زمینه از گسترش و شیوع آسیبها است در جوامع امروزی مطرح است، اما فقر و بیکاری، مهاجرت از روستاها، فرار از منزل، طلاق والدین، سود دهی بدون زحمت و سرمایه، مشکلات جسمی و روحی از علل عمده تکدی گری محسوب می شوند.
واقعیت نهفته دیگر اینکه در کنار این معضل یکی از آسیبهای اجتماعی که ارتباط تنگاتنگی با موضوع تکدی گری دارد شیوع اعتیاد در میان متکدیان است که کودکان کار و خیابان نیز از گزند آن در امان نیستند و باید توجه داشت که ریشه تکدی گری تنها در عوامل اقتصادی خلاصه نمی شود بلکه عوامل فرهنگی و اجتماعی بسیاری در این امر دخیل هستند.
,
علاوه بر همه این مسایل حقیقت انکار ناپذیر اینکه فعالیت متکدیان و فروشندگان مواد مخدر در سطح کلان شهرها و پول آماده ای که تکدی گری در اختیار کودکان متکدی قرار می دهد و نیز نا آگاهی از تبعات اعتیاد، بسیاری از این افراد را در معرض ابتلا به اعتیاد و مصرف کننده دایمی مواد مخدر قرار می دهد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه