زندانی شدن 4 کودک به خاطر پرچم
یک دادگاه در عربستان پنج نفر از جمله ۴ کودک را به اتهام برافراشتن پرچم حسینی (ع) بر فراز یک مدرسه در منطقه احساء زندانی کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، ک دادگاه در عربستان پنج نفر از جمله ۴ کودک را به اتهام برافراشتن پرچم حسینی (ع) بر فراز یک مدرسه در منطقه احساء زندانی کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
به نقل از شبکه العالم، این پنج نفر در ایام عزاداری محرم، پرچم کشور عربستان را پایین آورده و به جای آن پرچم سالار شهیدان امام حسین (ع) را برافراشته بودند.
عیسی بوزید، مجتبی خلیفه العمیشی، عیسی طاهر الناصر، علی محمد النیف و حسین ابراهیم ساکن روستای الحلیله در منطقه الاحساء هستند که به حبس از 2 تا 6 سال و ممنوعیت خروج از کشور محکوم شدهاند.
سازمان سعودی اروپایی حقوق بشر قبلا در بیانیه ای اعلام کرده بود که محاکم عربستان به اصول عادلانه پایبند نیستند و محاکمه افراد، به صورت غیر علنی و در برخی موارد بعد از 20 ماه بازداشت صورت می گیرد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه